vrijdag 18 december 2015

Julie | Friday Nails #64 – Christmas Chica

http://www.verodoesthis.be/2015/12/julie-friday-nails-64-christmas-chica.html

We zitten volop in de gezelligste periode van het jaar! Kerstmis staat al weer snel voor de deur en deze ochtend konden jullie al een look zien die ideaal is om deze feestdag door te brengen. Ook in de Friday Nails post wou ik er iets feestelijks van maken. Ik koos ervoor om twee lakjes van Essence te gebruiken. De roze basislaag komt uit het ‘Naughty Or Nice’ pakketje uit de Limited Edition Come To Town van vorig jaar. De glitter top coat komt dan weer uit de Arriba! Limited Edition van deze zomer. Ik was er zeker van dat deze twee voor een mooie, feestelijke cocktail op mijn nagels zouden zorgen. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees dan zeker verder!Het roze nagellakje is een klein flesje en daar hoort natuurlijk een klein kwastje bij. Toch is hij zelfs net iets langer dan die uit de Arriba! collectie. Ik vind ze beiden ideaal van vorm om mee te lakken. Ze zijn aan de dunne kant en lakken erg netjes. De dop van het Come To Town flesje is wel redelijk klein om goed vast te houden, maar het was dan ook een minisetje nagellak. Essence is het merk dat in mijn nagellakstash het beste vertegenwoordigd is en dat heeft een reden. Ik vind hun prijs/kwaliteit verhouding echt top! De dekking is meestal prima en ook de houdbaarheid moet vaak niet onderdoen voor een duurder merk. Eens zien of dat bij deze twee ook het geval is!Een enkel laagje van deze nagellak geeft al dit mooie resultaat. Eerlijk gezegd had ik dit niet verwacht. Ik vind deze framboosroze kleur echt geweldig en keek er al naar uit om deze een tijdje te dragen. Helaas voor de nagellak, hoera voor de portefeuille, want ik werd opgebeld om extra dagen te komen werken toen ik deze foto’s aan het schieten was. Dit wil natuurlijk zeggen dat ik hem er weer gelijk moest afhalen en dat vond ik toch een beetje jammer. De kleur past volgens mij bij elk seizoen en aangezien hij zo goed dekt, ben je ook snel klaar als je wil. Vooral aan mijn ringvinger zie je echter de tip van mijn nagel nog doorschemeren, daarom koos ik toch voor een tweede laagje.En dit ziet er natuurlijk nog een stukje mooier uit. De kleur is helemaal mijn ding en nu is de dekking perfect. Je kan deze kleur natuurlijk los dragen, of gecombineerd met de top coat die ook in het setje zat. Ik heb er echter voor gekozen om er een helemaal andere top coat bij te nemen omdat ik wel zin had om wat te experimenteren. Zoals je kan zien op de foto’s is het lakken me ook tamelijk goed gelukt zonder te knoeien. Het borsteltje lakt zoals verwacht dus erg prettig!
En hier zie je dan het uiteindelijke resultaat met ‘Chica Bonita’ over het roze kleurtje heen. Ik vind dit echt een super feestelijke top coat. Ik draag hier één laagje, maar je kan er natuurlijk voor kiezen om het resultaat nog intenser te maken door er meerdere lagen van aan te brengen. Ik vind deze combinatie erg geschikt om te dragen met Kerst omdat hij zeker feestelijk is. Jullie zagen uit de Arriba! collectie eerder al ‘Macarena Mint’, ‘La Vida Loca’ en ‘Hola, Guapa’. Ik vond die Limited Edition zeer geslaagd qua nagellak want ik vind ze allemaal even geweldig!

Wat vinden jullie van deze combinatie? En weet jij al welk kleurtje jij tijdens de Kerstdagen op je nagels wil dragen? Ik ben echt benieuwd naar jullie creaties!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen: