vrijdag 11 december 2015

Julie | Friday Nails #63 – Peach Side Babe

http://www.verodoesthis.be/2015/12/julie-friday-nails-63-peach-side-babe.html

Enkele weken geleden liet ik jullie kennis maken met Blossom Dandy, een turquoise lakje van Essie. Deze heb ik samen met Veronique gekocht bij Big Bazaar en omdat er een ‘2 voor 5 euro’ actie was, kocht ik er nog een tweede kleurtje bij. Deze week is het tijd voor Peach Side Babe. Misschien een beetje zomers voor de periode van het jaar, maar met al dat regenweer heb ik soms behoefte aan een vrolijk tintje op mijn nagels. De naam verklapt het al een beetje, het is een perzikkleurige nagellak, al vind ik hem toch ook wel koraaloranje. Benieuwd hoe dit kleurtje uitpakt op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Mijn allereerste lakje van Essie was Toggle To The Top en daar heb ik een haat-liefde verhouding mee. Ik vind hem mooi, maar niet heel prettig lakken en hem verwijderen is een helse klus. Dit felgekleurde lakje is natuurlijk makkelijker te verwijderen omdat er geen glitters in zitten. Het kwastje is vrij breed en dat vind ik bij Essie niet altijd even prettig werken. Ik maak er nogal snel foutjes mee en dat is nu niet echt de bedoeling. Wel vind ik dat de flesjes van Essie er super schattig uitzien, en vind ik het altijd mooi als mensen een hele verzameling van deze vierkante flesjes hebben!Eén laagje van Peach Side Babe ziet er zo uit. Ik vind het resultaat op het eerste zicht niet slecht. Ga je wat beter kijken, dan zie je vooral aan mijn middel- en ringvinger nog mijn natuurlijke nagel doorschemeren. Je ziet zelfs het niveauverschil omdat mijn nagels daar een beetje ingescheurd zijn. De droogtijd van dit lakje is gemiddeld en dat vind ik best prima. Ik vind Essie er altijd zo leuk uitzien, maar ik denk niet dat ik €12 over heb voor één van hun nagellakjes. Mocht ik nog eens zo’n actie zien van ‘2 voor 5 euro’ koop ik er waarschijnlijk nog wel enkele kleurtjes bij.
Twee laagjes lakken geeft zeker voldoende dekking. Op deze foto ziet hij er erg romig en glanzend uit en dat vind ik wel mooi. Hij lakt gelukkig zonder blaasjes te maken, iets dat me was opgevallen bij Blossom Dandy. Dit kleurtje is perfect om te dragen in de lente of zomer! Ik word instant vrolijk van zulke kleurtjes, jullie ook? Over de houdbaarheid kan ik helaas niks vertellen omdat ik hem meteen weer verwijderd heb na deze foto’s. December is een maand waarin ik veel moet werken en dan kan ik niet zomaar eender welke nagellak dragen. Ik ga er echter van uit dat de houdbaarheid dezelfde is als die van Blossom Dandy en die was niet slecht, maar ook niet superieur. Hoe dan ook ben ik wel blij met deze aanwinst in mijn collectie.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En zijn jullie fan van Essie nagellak? Ik ben zeer benieuwd naar jullie ervaring met dit merk!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten