vrijdag 4 december 2015

Julie | Friday Nails #62 – Elena Grey

http://www.verodoesthis.be/2015/12/julie-friday-nails-62-elena-grey.html

Ik kan niet geloven dat het al bijna een jaar geleden is dat ik bij Big Bazaar het setje ‘Five Shades Of Grey’ nagellak van Playboy kocht, maar toch is het zo! Ik stelde jullie eerder al voor aan Susannah en Anastasia, vandaag is het tijd voor Elena. Dit grijze lakje was een beetje in een vergeethoekje terecht gekomen, al snap ik niet helemaal waarom. Hoe dan ook is het de ideale periode van het jaar om de winterkleuren terug uit de kast te trekken, zowel met kleding, lipstick als nagellak! Ik was dan ook erg benieuwd naar de kwaliteit van dit lakje. Mocht jij ook benieuwd zijn naar dit kleurtje, lees dan zeker verder!Het kwastje van deze nagellak loopt iets breder uit naar boven toe. Ik vind dit niet vervelend, omdat je zo je nagel bijna in één keer kan voorzien van een laagje kleur. De dop zelf is wel aan de brede kant, maar toch ligt dit prettig in de hand. Ik had nog nooit eerder een grijze kleur op mijn nagels gedragen, dus ik was erg benieuwd naar het resultaat. Natuurlijk is het met de kwaliteit ook altijd even afwachten, aangezien ik deze in een setje van vijf nagellakjes heb gekocht dat ook ongeveer vijf euro moet hebben gekost. Dit durf ik niet met zekerheid zeggen, al denk ik dat hij zeker niet boven de tien euro heeft gekost.Tussen mijn foto’s heb ik wel enkele keren heen en weer geklikt om te zien of ik nu wel de juiste foto voor me had. Hier zie je namelijk het resultaat na één enkel laagje. Ik vind de dekking echt verbluffend goed, al verwacht ik sowieso wel meer van een donkere tint dan van een pastelkleurtje. De lak is overduidelijk grijs, al heb ik tijdens het dragen toch wel gemerkt dat hij een blauwe ondertoon heeft en soms zelfs iets van legergroen weg heeft. Een speciaal kleurtje dat me best bevalt!Een tweede laag maakt deze lak enkel nog een stuk intenser. Ik vind de kleur zeer mooi en vind het jammer dat ik hem niet eerder heb getest. De dekking is prima en het borsteltje lakte zeer aangenaam. De glans is ook volledig natuurlijk, dus afwerken met een top coat is niet noodzakelijk. Je kan dus heel snel klaar zijn met dit lakje omdat hij ook al bij één laag nagenoeg volledig dekt. De droogtijd is gemiddeld, dus ook daar heb ik niet echt iets op aan te merken. Ik had een beetje schrik dat dit geheel een beetje te mooi voor waar te zijn was, dus heb ik ook de houdbaarheid voor jullie uitgetest.
Na een dikke zes dagen op mijn nagels ziet het lakje er nog prima uit. Hier en daar zie je wat chips, maar dat is niet abnormaal als je een nagellak voor een week draagt. Ik moet zeggen dat ik hiermee niet heb moeten werken, maar toch vind ik dit zeker geen slecht resultaat. De kleur is mooi, de dekking is goed en de houdbaarheid voldoet ook zeker aan de wensen. Ben ik tevreden over dit lakje? Jazeker! Ik zou hem zeker aanbevelen, al weet ik niet of dit setje nu nog te koop is in de winkel. Mocht je het nog ergens tegenkomen en je bent nog op zoek naar enkele donkere kleurtjes, zou ik het setje zeker aanschaffen!

Dragen jullie vaak zulke grijstinten op je nagels? En wat vinden jullie van deze nagellak? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: