zaterdag 12 december 2015

Julie | Een nieuwe batterij voor je gsm


We gebruiken het allemaal dagelijks, de ene al wat meer dan de andere. Ik heb het natuurlijk over onze mobiele telefoon. Ikzelf heb mijn BlackBerry Curve 8520 nu bijna 5 jaar! Voorheen had ik een openklap modelletje van Samsung en verder heb ik nog nooit een andere gsm gehad. Het is dus inderdaad mijn tweede toestel, terwijl ik 24 jaar ben. Mijn eerste exemplaar had ik van mijn 16de. In 2011 kocht ik dan deze BlackBerry en ik ben er nog altijd zeer tevreden mee. Hier en daar zijn er een paar mankementjes… Zo heb ik aan de zijkant geen sneltoetsen meer en bestaat mijn logo aan de achter kant nog maar uit 2 van de 7 plaatjes. Verder werkt hij nog prima voor wat ik er mee doe. Ik sms, bel en speel af en toe een spelletje. Eigenlijk ga ik er nooit mee op internet, maar ik gebruik hem ook wel als agenda. In al die tijd heb ik nog nooit mijn batterij vervangen! Dringend tijd om dit eens te doen dus!


Veronique werd onlangs benaderd door www.gsmbatterij.be. Zijzelf heeft pas net een nieuwe iPhone, dus zij had nog geen nieuwe batterij nodig. Gelukkig was ze zo lief om ook aan mij te denken. Natuurlijk was ik wel geïnteresseerd in een nieuwe batterij voor mijn toestel. Ik begon toch al de indruk te krijgen dat ik mijn gsm steeds vaker moest opladen. Normaal gezien kwam ik zeker 3 à 4 dagen toe met één keer opladen. Tegenwoordig moest ik mijn toestel toch wel om de 2 dagen eens in het stopcontact steken.


Normaal gezien betaal je voor een nieuwe batterij zoals deze €14.95. Ik vind dit een zeer redelijke prijs, gezien het feit dat mijn vorige batterij toch bijna 5 jaar in mijn toestel heeft gezeten. Op de website staat bovendien dat als je voor 18.00u een bestelling plaatst, je het de volgende dag in huis moet hebben. De service was in ieder geval snel en de batterij is in goede staat bij mij afgeleverd. De batterij vervangen was in twee seconden gepiept, omdat dit bij mijn toestel heel makkelijk gaat. Ik moet toegeven dat de levensduur van de batterij beter is dan de vorige. Gelukkig ook maar natuurlijk! Deze gaat bij mij zeker 4 dagen mee als ik mijn telefoon gewoon gebruik zoals ik dat normaal doe. Ik kan dus zeker aanraden om een nieuwe batterij voor je telefoon te kopen via deze website. De kwaliteit is goed en de levering is snel, meer moet dat niet zijn. Bovendien valt de prijs behoorlijk mee, al is dit natuurlijk wel afhankelijk van het type telefoon dat je hebt!


Hebben jullie al eens je batterij vervangen? En hoe lang doe jij gemiddeld met één oplaadbeurt? Laat het me zeker weten in een reactie!

Julie x

2 opmerkingen:

  1. Tegenwoordig kan mn batterij gewoon een dag mee, ik heb net een nieuwe telefoon. Met mn oude kon ik echt maar een paar uur, drama.

    BeantwoordenVerwijderen