woensdag 2 december 2015

Julie | Deauty Box November

http://www.verodoesthis.be/2015/11/julie-deauty-box-november.html

In november kwam mijn Deauty box heel erg vroeg, toch ben ik er niet eerder toe gekomen om er een artikel over te schrijven voor jullie. Ik moet dringend wat meer vooruit gaan werken omdat ik in december veel ga moeten werken en omdat ik niet tijdens Kerstmis wil werken aan de blog. Toen deze box aankwam, waren Nick en ik beiden aan het werk. Gelukkig werkt mijn papa bij bPost en had hij in de centrale gezien dat er een pakketje voor mij was. Hij heeft deze dan maar bij mij thuis binnen komen zetten met de sleutel die hij heeft! Handige service! ;-) Benieuwd naar wat er deze maand allemaal in de box te vinden is? Lees dan zeker verder!Het is toch altijd een beetje cadeautjes tijd als de Deauty box weer binnen komt. Of ik blij ben met de producten is altijd afwachten. Zo op het eerste zicht ben ik zeker niet ontevreden met deze box, al was ik benieuwd om alle producten van dichterbij te bekijken! Zoals altijd zit er ook nu weer een leuk menu bij en geef ik jullie hier alvast een overzicht van de producten met hun prijzen:

-      Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller – 75ML (Full size: 75ML - €4.99)
-      T. LeClerc Mascara Volume Effet Bloom – 9.5ML (Full size: 9.5ML - €22)
-      Body&Bess Facial Scrub – 75ML (Full size: 75ML - €29.95)
-      Vita Verde Katoenschijfjes Met Korenbloemwater – 30 (Full size: 30 - €4.49)
-      Library Of Fragrance By Demeter Jasmine – 15ML (Full size (30ML - €25)
-      Talika Huile Vitale – Sample size 1.5ML

Als ik de waarde van deze box even bereken, kom ik alweer op een dikke €70 uit! Dat is natuurlijk veel meer dan wat je voor deze box moet betalen. Elke maand betaal je voor deze box €16.95, dus daar doe je toch wel heel veel voordeel mee! Ook geïnteresseerd in zo’n box? Kijk dan op http://www.deauty.be/.“Dankzij de Oral-B 3D White Luxe whitening versneller laat jij je glimlach nog harder stralen! Deze intensieve behandeling voor whitening en verzorging van het tandglazuur zorgt ervoor dat oppervlakkige verkleuringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze tandpasta gebruik je als aanvulling op je gewone tandpasta. Hoe? Stap 1: Poets je tanden met je favoriete Oral-B tandpasta. Stap 2: Poets je tanden met de whitening versneller om de witheid van je tanden te versterken en te beschermen.”

Deze grote tube was natuurlijk het eerste wat me opviel bij het openen van deze box. In eerste instantie dacht ik dat het om een gewone tandpasta ging en die kwam goed van pas, aangezien de mijne op dat moment net bijna leeg was. Toen ik echter de producten stuk voor stuk grondig begon te bekijken, zag ik dat het om een aanvullend product gaat. Voor mij is zoiets toch altijd moeilijker om vol te houden omdat ik het poetsen van mijn tanden sowieso al niet zo’n fijn klusje vind. Toch ga ik proberen om dit product effectief te gaan gebruiken, al zal dit niet elke dag zijn. Mocht ik na een tijdje merken dat ik hem toch niet vaak gebruik, denk ik dat ik hem aan mijn papa ga geven. Hij is nogal bezig met het witten van zijn tanden, dus lijkt me dit wel iets voor hem.“Deze mascara zorgt voor een geweldig ‘valse wimpers’ effect. Met één enkele beweging van het borsteltje zorgt deze voor een onvergetelijke blik. Het lange gebogen borsteltje maakt je wimpers mooi gekruld voor een spectaculair effect. De intense pigmenten en carnauba- en bijenwas maken je wimpers extra volumineus. We gebruiken de volle kant van de borstel om de wimpers te scheiden van elkaar en om een prachtig resultaat te bekomen en we gebruiken het puntje van de borstel om te verlengen. De wimpers zijn steviger en voller en hebben een fantastisch volume!”

T. LeClerc is een merk dat bij de apotheker wordt verkocht en zat al eens eerder in een Deauty box. Toen ging het op een lip pen en die vind ik erg fijn. Toen ik deze mascara zag was ik dan ook al meteen blij! Dit komt altijd van pas en hij kost toch ook wel €22. Helaas vond ik hem niet zo super toen ik hem eenmaal ging gebruiken. Zoals je op de foto kan zien, geeft hij nogal wat klontertjes en dat zorgt voor een spinnenpoteneffect. Ook vlekt hij een beetje en blijft hij redelijk lang nat aanvoelen. Het is misschien een kwestie van hiermee te leren werken, maar mijn eerste indruk was dus maar matig positief. Het zag er wel redelijk intens uit, omdat het borsteltje ook vrij veel product afgeeft. Ik heb dus vaak over mijn wimpers moeten strijken voor ik een deftig resultaat heb verkregen. Ik geef deze zeker nog een kans, maar zou hem voor die prijs zeker niet zelf kopen.“Body&Bess ontwikkelt sinds 2010 natuurlijke huidverzorgingsproducten die een positieve werking bieden bij huidproblemen. De producten zijn gemaakt op basis van frambozenpitolie. Deze bijzondere vruchtenolie biedt tal van voordelen voor de huid omdat ze uitzonderlijk rijk is aan vitamine A en E, antioxidanten, omega -3 en -6. De gezichtsscrub werkt hydraterend en verzachtend met frambozenpitten als scrubdeeltjes. Verder is deze scrub vrij van zand, zout en microplastics, wat ook nog eens goed is voor de natuur! Hoe te gebruiken? Breng de scrub aan op het vochtige gelaat. Masseer lichtjes en spoel daarna goed af. Gebruik de Facial Scrub één tot twee keer per week voor een stralende en zachte huid!”

Met dit product ben ik super blij. Ik scrub mijn gezicht altijd zo’n twee keer per week en dus komt het altijd wel van pas. Bovendien zitten natuurlijke producten ontzettend in de lift en is het uitproberen hiervan zeker niet verkeerd. De substantie heeft veel weg van frambozenconfituur, al wordt het een zachtroze papje als het in contact komt met water. Ik moet zeggen dat ik deze nog maar één keer gebruikt heb, maar dat ik hem zeker wel fijn vind. Jammer dat hij zoveel kost, dan zijn er ook goede goedkopere alternatieven. De ingrediënten kon ik nergens op de tube vinden, gelukkig wel online. Voor de liefhebbers:
RUBUS IDAEUS SEED OIL, RUBUS IDAEUS SEED, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTAERYTHRITYL TETRACAPRYLATE/TETRACAPRATE, PRUNUS, ARMENIACA KERNEL OIL, AQUA, RUBUS IDAEUS SEED, ZEOLITE, PARFUM, SUCROSE LAURATE, SUCROSE PALMITATE, CITRONELLYL METHYLCROTONATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, GLYCINE SOJA OIL, LECITHIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, SUCROSE STEARATE, TOCOPHEROL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, ASCORBYL PALMITATE, CITRONELLOL, CI 26100“Je wil donkere kringen onder je ogen verminderen of je huid en vermoeide ogen kalmeren? Deze katoenschijfjes met korenbloemwater van Vita Verde zijn de oplossing! Deze wattenschijfjes werden samengesteld met ingrediënten die voor 98.5% van natuurlijke herkomst zijn. Eén van deze ingrediënten is korenbloemwater, dat een ontzwellend effect heeft. Een ander component is vitamine E, dat het proces van oxidatieve stress beperkt. Hoe te gebruiken? ’s Morgens en ’s avonds een schijfje over de make-upvrije huid halen voor een gevoel van frisheid en zachtheid. De wattenschijfjes kunnen ook worden gebruikt als kompres op de oogleden. Geschikt voor alle huidtypen.”

Ik vind deze schijfjes zeker fijn om eens uit te proberen. Je huid voelt fris en schoon aan na gebruik, al doe ik dit wel voornamelijk ’s morgens. Er zitten 30 schijfjes in een pak, en als je deze dan ’s morgens en ’s avonds moet gebruiken, zijn ze op 15 dagen tijd op. Dat vind ik vrij snel voor iets dat toch €4.49 kost. De doekjes zitten ook erg vast aan elkaar gehecht door de vochtigheid en dat maakt dat ik in zo goed als elk schijfje een gaatje maak wanneer ik ze uit de verpakking trek. De sluiting werkt wel erg goed, en blijft dit ook doen als je ze vaker opent en sluit. Ik vind deze zeker niet slecht, maar weet nog niet of ik ze opnieuw zou kopen. Vita Verde was voor mij een onbekend merk, en dat vind ik zeker positief voor Deauty! Je leert op deze manier zeker en vast nieuwe merken kennen.“Library of Fragrance by Demeter, een New Yorkse createur van fijne geuren, met bijna 300 geuren in het assortiment op basis van bekende, ‘alledaagse’ geuren die ons elke dag omringen. De eerste drie unieke en ongewone geuren die gelanceerd werden in 1996 waren ‘dirt’, de geur van verse echter aarde, ‘grass’ en ‘tomato’. De bedoeling is ‘mix ’n match’. Zo bepaal je zelf je eigen geur, creëer je je eigen unieke mix. Maar je kan elk parfum ook perfect op zichzelf gebruiken. Het concept groeide al snel uit tot een breed scala van geuren zoals babypoeder, gin & tonic en zelfs play-doh! In de november Deauty box vind je één van de bestsellers terug: een simpele, subtiele maar volle en fijne jasmijngeur. Ben je benieuwd naar de vele andere unieke colognes van The Library of Fragrance by Demeter? Dan hebben we goed nieuws voor je: in hartje Antwerpen opende begin november de geurboetiek ‘SCENTSES’ de deuren. Zij presenteren maar liefst 130 mix ’n match geuren uit het gamma, met een fragrance lounge waar je je uren zoet kan houden met ruiken, mixen en matchen!”

Ik ben dol op geuren en op het ontdekken van nieuwe geuren. Ik wil dus zeker eens op zoek naar de winkel in Antwerpen! Na even snel online te zoeken, zit deze in een zijstraat van de Nationalestraat én verkopen ze er ook Yankee Candle! Helaas is de geur van jasmijn niet helemaal mijn ding. Als huisparfum in geurstokjes vind ik het wel lekker, op mijn eigen huid vind ik het niet zo goed passen. Ik heb deze parfum dan ook aan een collega gegeven die dol is op de geur van jasmijn. Toch vond ik het fijn om dit product in een box te ontdekken. Zo ben ik niet alleen benieuwd geworden naar alle andere geuren die ze hebben, ik heb er ook iemand anders blij mee kunnen maken.
“Sommigen onder jullie hebben al een keertje kennis gemaakt met deze gezichtsolie van Talika. Omdat jullie met velen waren die dit product zo goed vonden, introduceren we dit product deze maand aan Deautista’s die het nog niet kennen. Samengesteld door de geheimen van oude Egyptische beautyrituelen, voedt, herstelt, beschermt en kalmeert de olie de huid. Enkele druppels volstaan zodat de magie van de olie zijn werk kan doen tijdens je slaap.”

Dit laatste product is een kleine extra in de box. Helaas staat er geen verdere prijsinformatie over dit product in het menu. Deze olie is veelbelovend, ze zeggen zelfs dat 40% van de proefpersonen hun slaap meer ‘peacevol’ vonden bij het gebruik van deze olie! Ik had echter meteen door dat dit niks voor mij was. Ik heb het één nachtje op mijn huid gesmeerd, maar de geur kon ik gewoon niet verdragen. Je ruikt heel erg sterk de lavendel en daar ben ik nu niet echt fan van. Toegegeven, mijn huid voelde de dag nadien heel zacht aan. Ik ben dus zeker overtuigd dat veel mensen dit een fijn product zullen vinden, alleen is de geur echt niet mijn ding. Helaas bood deze Deauty box geen geuren naar mijn voorkeur, zoals je ook al bij de parfum kon zien. Ik ga deze olie aan mijn grootmoeder geven, hopelijk heeft zij er dan wel de voordelen van!

Ziezo, dit was alweer de inhoud van een nieuwe Deauty box. Op het eerste zicht was ik erg blij met de inhoud, maar nu ik alles is van naderbij heb bekeken, valt hij toch een beetje tegen. De producten zijn zeker heel speciaal en zullen bij anderen misschien wel positief uitpakken… De aanvullende tandpasta is zoiets dat ik nogal snel vergeet, de mascara vergt een beetje oefening bij het aanbrengen, de katoendoekjes komen nogal moeilijk uit de verpakking, de parfum heeft geen geur die ik aangenaam vind op mijn huid en ook de olie kan me niet overtuigen omwille van de geur. De gezichtsscrub vind ik wel een erg fijne ontdekking! Gelukkig kost deze dan ook normaal al €29.95 en betaal je per box toch wel veel minder dan dat. Ach ja, hopelijk komen ze volgende maand in december met een extra feestelijke box aanzetten en ben ik terug volledig positief!

Wat vinden jullie van deze inhoud? En welk product lijkt jou het fijnst in gebruik?

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Mooie inhoud, ben vooral benieuwd naar de mascara. Je eerste indruk is misschien wat matig, maar ben vooral benieuwd hoe de mascara bevalt als je deze vaker hebt gebruikt xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt gelijk Bianca! Ik ga er zeker werk van maken! ;-)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke box. De deautybox is in NL verder gegaan onder BLUX box.. Deze producten zaten er dus niet in.
  Ik ben evengoed erg blij met de box hoor!
  Maar het is altijd leuk om te spieken wat er in andere boxen zit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had het gezien! Voordien hadden we sowieso ook al een iets andere inhoud, maar nu is het verschil nog groter! :-) Ik kijk ook altijd graag wat er in andere boxen zit Mayke! :-)

   Verwijderen
 3. Ik vind de inhoud erg leuk, ik moet de mascara nog uitproberen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga de mascara ook zeker nog enkele keren een kans geven! :-) Misschien ben ik gewoon te onhandig! ;-)

   Verwijderen
 4. De inhoud vind ik ook niet zo heel spannend, hopelijk bevalt de mascara na langer gebruik toch nog wat beter!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In eerste instantie was ik wel blij, maar er zitten toch elke keer wel een aantal 'maar'tjes bij! :-)

   Verwijderen