zondag 6 december 2015

Julie | Balea Milch & Honig Masker

http://www.verodoesthis.be/2015/10/julie-balea-milch-honig-masker.html

Net zoals twee maanden geleden, heb ik ook vandaag een maskertje van Balea voor jullie. Ik kocht deze tegelijkertijd in Oberhausen en heb ze nu allebei kunnen uitproberen. Het vorige was een Paradise Island masker en deze is er eentje met Melk & Honing. In mijn oren klinkt dit alvast als een super zacht masker dat erg kalmerend en voedend is voor de huid. Ik ben op vakantie rats vergeten een maskertje te gebruiken, dus ik deed het een dikke week nadat ik terug was. Dat dit pas in december online komt, komt door het feit dat ik een Limited Edition masker van Lush de voorkeur gaf vorige maand. Eigenlijk duurt een masker gebruiken niet zo lang, toch lijkt het alsof je er nooit tijd voor hebt! Ben jij ook zo benieuwd naar dit regenererend masker als ik? Lees dan snel verder!


Om de achterkant te kunnen lezen moet ik ook mijn beste Duits boven halen en eventueel mijn vriend Google raadplegen. Wat ik wel begrijp is dat er amaldelmelk, honing en vitamine e in dit masker terug te vinden zijn. Ze hebben allemaal een aparte werking. Amandelmelk zou goed zijn voor de elasticiteit van de huid, honing verwent de huid en zorgt voor hydratatie en vitamine e beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je brengt dit masker rijk en gelijkmatig aan en laat het een 10 tot 15 minuten intrekken. Je mag dit masker tweemaal per week gebruiken en dit pakje bestaat uit twee behandelingen. Dit masker heeft me €0.45 gekost, en dat voor een duopak!


Het masker is dermatologisch getest en bevat bovenstaande ingrediënten. Deze lijst is heel wat uitgebreider dan die van het vorige masker. Helemaal bovenaan zie ik al sesamzaadolie staan en macadamiazaadolie. Ook zie ik glycerin staan, dat is iets wat in de cosmetica gebruikt wordt als vochtvasthoudend middel. Cetearyl Alcohol is een ‘vette’ soort alcohol die er ook voor gaat zorgen dat vocht vastgehouden wordt, dus dit zijn beiden goede ingrediënten voor een masker. Verderop in de lijst zie ik wel parfum staan maar nergens alcohol denat, wat bij het vorige masker wel het geval was. Ook staat er lactose in de lijst, logisch aangezien er amandelmelk in gebruikt wordt.


Dit masker heeft een dikke crème textuur en daar hou ik wel van. Ik vind het altijd zo fijn aanvoelen op mijn huid. Het masker droogt niet hard op en is dus erg makkelijk te verwijderen met een washandje en lauwwarm water. De geur van het masker is vrij subtiel en zacht, dus ook daar heb ik niks negatiefs over te zeggen. Mijn gezicht voelt na gebruik erg schoon aan en ik gebruik altijd nadien nog een dagcrème voor extra verzorging. Ik kan je dit masker zeker aanraden en zal zelf in de toekomst ook zeker nog maskertjes van Balea aanschaffen!


Wat vinden jullie van dit masker? En welke eigenschappen vinden jullie het belangrijkst bij een gezichtsmaskertje? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten