donderdag 5 november 2015

Rituals Lipsticks


Julie werkt bij de Rituals en een tijdje geleden stopte ze me deze lipsticks (en nog een derde maar die heb ik weer veel te ver weggelegd) in m'n handen. Het waren kleuren die ze zelf niet droeg en aangezien ik toch wat sneller dit soort kleuren zou dragen, kreeg ik ze. Met een bang hartje begon ik dan ook aan deze review aangezien ik nooit had gedacht dat ik ze wel fijn (en mooi bij mezelf) zou vinden. De ene kleur lijkt in mijn ogen veel te bruin en de andere veel te oranje. Benieuwd hoe het uiteindelijke resultaat was? Lees dan snel verder! 
De verpakking is erg mooi maar wel enorm moeilijk om te fotograferen en proper te houden. Op zulke glanzende zilveren hulzen zie je ook echt alles. De linkse kleur heeft duidelijk een wat bruine ondertoon en maakte me oprecht bang. Ik dacht dat dit me nogal 'oud' zou doen lijken. Het leek gewoon geen lipstickkleur voor mij te zijn. 

De rechtse is een hele felle rode kleur met een enorm aanwezige oranje ondertoon. Toen Julie die aan mij gaf, dacht ik echt: "Meen je dit nu?". Het is alleszins geen kleur die ik snel zelf zou kopen. Hier zie je de namen nog: Pink Chestnut (aangezien het inderdaad nog wel iets roos in zich heeft, vind ik de naam erg goed gekozen) en de andere heet Monroe Red. Vermoedelijk een verwijzing naar Marilyn Monroe maar ik dacht altijd dat die haar rode lippen toch iets koeler waren van kleur. Hier begon ik al wat meer in 'Pink Chestnut' te geloven. De kleur is meer roze en minder bruin dan verwacht. Monroe Red blijft m'n ogen uitsteken met haar oranje ondertoon. Ik begon al stilaan te denken aan wie ik deze kleur zou kunnen doorgeven. En vanaf hier was ik verkocht. Pink Chestnut is een prachtige rustige kleur die me niet oud maakt, maar me wel een volwassen uitstraling geeft. Het is geen kleur die mensen meteen zal opvallen en dat hoeft ook niet altijd. Dit zou nog wel eens een kleur kunnen worden die ik regelmatig draag. 

De houdbaarheid van deze kleur is best goed, overleeft een kleine, niet al te vette lunch wel. Ook slijten doet hij erg mooi, je blijft niet met een bruin randje rond je lippen rondlopen. En dan deze kleur... Tsja, ik moet toegeven dat hij beter meevalt dan verwacht en ik het precies toch wel kan hebben. Wat ik wel moet zeggen is dat dit geen kleur is die ik heel snel uit m'n schuif zou nemen. Ik ben dus nog een klein beetje in twijfel als het over deze kleur gaat. Wat denken jullie? 

De houdbaarheid is eigenlijk net zoals Pink Chestnut prima. 

Liefs
Veronique 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind je veel mooier (en gewoon heel mooi) met de felle rode lippenstift en minder met de pink chesnut. Zo zie je maar dat smaken verschillen. Ik zou alvast de felle rode niet wegleggen maar nog een paar keer uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen