zaterdag 14 november 2015

MAC Relentlessly Red


Veel producten van MAC heb ik niet, maar op de lipsticks ben ik verliefd. Ik weet nog goed hoe blij ik was met mijn allereerste MAC lipstick (Girl about town) en sindsdien gun ik mezelf om de zoveel tijd nog wel een nieuw kleurtje. Deze keer kocht ik voor een kleur die ik persoonlijk om m'n lijf geschreven vind. Een prachtige framboosroze kleur die een klein beetje rood in zich heeft. Let's take a look!
De huls is weer hetzelfde maar saai wordt dit in mijn ogen niet. MAC heeft nu eenmaal hun typische verpakkingen en voor velen (ook voor mij) is dit iets rustgevends, een soort houvast. Wat vinden jullie trouwens van de gebruikte achtergrond? :D


Kun jij zo op het oog zeggen of dit nu eigenlijk rood of roze is? Nope, ik ook niet! 


De finish is trouwens, zoals je hier kunt lezen, Retro Matte. Dit houdt eigenlijk in dat hij nog wat matter is dan de gewone 'matte'. Volgens mij zijn Riri Woo en Ruby Woo hier ook voorbeelden van. En hier zie je de kleur nog op m'n lippen. Hier zie je duidelijk dat de kleur echt tussen roze en rood in ligt. Het is een mooie koele kleur en dat past erg goed bij mij (al zeg ik het zelf). De lipstick brengt iets of wat stroever aan door de finish maar dat vergeef ik 'm gerust. 

Door de matte finish blijft hij erg lang zitten en zou je al een goede vettige maaltijd moeten eten voor hij zodanig weg is dat het dringend bijgewerkt moet worden. De houdbaarheid is dus super. Net zoals aan alle MAC lipsticks hangt hier een prijskaartje van ondertussen 19.50 euro(!!!) aan vast. Niet goedkoop maar hij is het wel waard, al zeg ik het zelf. 

In mijn ogen is dit ook geen kleurtje dat maar voor bepaalde seizoenen past. Het is voor mij zo'n kleur die altijd wel gaat als je het juist combineert natuurlijk! 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen: