zondag 22 november 2015

Julie | Producten Waar Ik Pan Geraakt Heb

http://www.verodoesthis.be/2015/11/julie-producten-waar-ik-pan-geraakt-heb.html

In het artikel van vandaag wil ik jullie een aantal producten laten zien waar ik pan geraakt heb. Dit wil zoveel zeggen als de bodem bereikt hebben. Er zitten een aantal oude favorieten tussen maar ook een aantal relatief nieuwe producten die ik gewoon erg vaak gebruik. Door het maken van dit artikel heb ik ook sowieso een aantal producten herontdekt. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen welke producten ik veel gebruik of gebruikt heb. Klik snel op meer lezen!Beginnen doe ik met mijn geliefd gezichtspoeder. Sinds ik dit product heb leren kennen, gebruik ik niks anders meer. Ik gebruik dit Healthy Balance poeder van Bourjois altijd vlak na mijn foundation. Niet alleen om te matteren, maar ook om een beetje meer kleur te geven aan mijn gezicht. Zoals je kan zien is deze bijna leeg, maar ik heb al lang een reserve exemplaar klaar liggen om hierna te gaan gebruiken. Ik vind dit poeder zeker aan te raden en ik gebruik eigenlijk altijd kleur 53 Beige Clair. Op mijn hand zie je er niet super veel van terug, maar dat is natuurlijk ook niet de bedoeling bij een poeder zoals dit. Over dit poeder heb ik geen apart artikel geschreven, maar hij komt wel vaak terug in mijn opgemaakt artikels. Ik heb een heel aantal blushes en veel daarvan komen uit een Limited Edition collectie en dan ook nog vaak van Essence. Deze Beauty Beats 01 Groupie At Heart kwam uit een samenwerking tussen Essence en Justin Bieber. Ik heb deze eens in een pakketje gewonnen en heb hem toen ontzettend vaak gebruikt. Ondertussen neem ik hem er niet meer vaak bij en dat zou ik nog wel eens moeten doen. Hij is erg goed gepigmenteerd, dus een beetje opletten is wel aan de orde. De pan heb ik nog niet super diep geraakt, maar je kan het wel zien doorschemeren op de foto. Bij deze beloof ik de blush weer vaker te gebruiken!Nog een product van Bourjois en eentje dat ik erg veel gebruikt heb. Deze Color Edition 24h oogschaduw potjes vind ik erg fijn. Ik heb hem ook nog in een andere kleur en die gebruik ik tegenwoordig het vaakst. Toen ik nog niet zoveel keuze had en eigenlijk nog geen palettes gebruikte, kwam deze kleur erg vaak aan bod. Ik gebruikte hem echt als everyday kleur en vond hem erg mooi bij mijn blauwe ogen. Ik kreeg hem eens voor Kerst van Nick en daar was ik erg blij mee. Deze kleur is zeker nog te koop en ik zou ze zeker aanraden!Dit kleine palette is van Essence en gebruik ik de laatste tijd erg vaak. Ik gebruik de roze kleur waar ik pan geraakt heb, eigenlijk altijd onder mijn wenkbrauwbot als ik ga werken. Op mijn ogen zelf draag ik natuurlijk wel make-up van Rituals, maar deze kleur past er perfect bij en verdoezelt een beetje de adertjes net boven mijn bewegend ooglid. Zoals je echter kan zien heb ik de andere kleuren ook al zeker goed gebruikt, maar de middelste kleur bovenaan is wel favoriet. Ik liet dit palette ook al eens aan bod komen in een cocktailreview van Essence producten.Net haalde ik de make-up van Rituals al aan en hier is een mooi voorbeeld van een veelgebruikt product. Ik gebruik beide kleuren altijd als ik ga werken op mijn ogen en ben erg te spreken over deze combinatie. Deze duo oogschaduw in nummer 8 is nog steeds te koop en ik vind dit een van de mooiste combinaties. Normaal staan de kleurtjes bol als je ze nieuw koopt, dus je kan zien dat ik ook de linkse kleur al veel gebruikt heb. Het is natuurlijk de rechtste kleur waar je duidelijk de pan kan zien. Gelukkig komt er nog voldoende product af om een mooie look te maken.Alweer een product van Essence en alweer uit een Limited Edition. Ik schreef hier nog nooit een artikel over, deels omdat deze natuurlijk niet meer te koop is. In het begin heb ik dit poeder erg vaak gebruikt en dan vooral de donkere kleuren als bronzer. Nu ik pan geraakt heb en de donkere kleuren vooral aan de rand zitten, wil ik deze eigenlijk als highlighter gaan gebruiken. Ik heb deze er al veel te lang niet meer bij gepakt en zoals je kan zien, geeft hij een prachtige gouden glans. Ook dit product heb ik dankzij dit artikel een beetje herontdekt.
Een van mijn eerste, grote palettes was dit Nude’Tude palette van The Balm. Ik kocht het in Oostende en schreef er dit artikel over. Toen ik nog de gouden kleur van Bourjois gebruikte in mijn dagelijkse make-up routine, gebruikte ik ook de kleur Stubborn uit dit palette. Ook deze kleur ging dan onder mijn wenkbrauwbot om adertjes te verdoezelen en een liftend effect te geven aan mijn wenkbrauwen. Op de swatch komt hij redelijk glanzend over, dit vind ik in het echt veel minder het geval. Om eerlijk te zijn, gebruik ik dit palette ook veel te weinig de laatste tijd en daar wil ik wel verandering in brengen.

Ziezo, dit waren alle producten waarin ik momenteel pan geraakt heb. Ik probeer toch alle producten die ik in huis heb regelmatig te gebruiken, maar door het vele afwisselen gaat make-up zelden helemaal op natuurlijk. Ik ben erg benieuwd of jullie veel producten tot de bodem leegschrapen! Laat het dus zeker achter in een comment!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Waar ik pan geraakt hebt... Ik wist echt niet wat je bedoelde! Gelukkig legde je het uit haha.
  Is dat iets Belgisch?

  Anyway, herkenbaar. Ik zie veel nude producten die je veel gebruikt. Me too! :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ik denk het niet hoor! Ik vermoed dat het uit het Engels komt, maar ik heb het Nederlandse meiden ook al zien gebruiken en horen zeggen in filmpjes! :-)
   Ja klopt, het zijn toch vooral die neutrale kleuren die je er het vaakst bij neemt! :-)

   Verwijderen
 2. Ik ben jaloers op mensen die de pan raken want dat lukt mij nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb op dit moment nergens pan in geraakt bedenk ik me net, haha. De producten zien er wel mooi uit trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is toch altijd een beetje spannend als je plots ontdekt dat je ergens pan geraakt hebt, haha! ;-) En dankjewel! :-)

   Verwijderen