vrijdag 20 november 2015

Julie | Look Like A StarHolly Marie Combs
Het tweede personage uit Charmed dat aan bod komt in deze Look Like A Star, is Holly Marie Combs die de rol van Piper speelt in de serie. Ik ken haar ook goed als mama van Aria Montgomery in Pretty Little Liars. Ik weet nog dat ik blij was haar in dat eerste seizoen te zien, omdat je verder toch weinig over de Charmed cast hoort vind ik. Eens kijken naar haar garderobe.


Het lijkt wel alsof Holly Marie geen garderobe heeft die afgestemd is op de rode loper. In de kleding die zij hier draagt, kan je mij in het dagelijkse leven ook zo tegen het lijf lopen. Niks mis mee, al had ik het toch een beetje anders ingeschat. Zwart is duidelijk haar favoriete kleur, die ze dan combineert met donker blauw, wit of grijs. Ze kiest erg vaak voor een combinatie van jeans, een leren vest en hoge laarzen. Op het gebied van sieraden kiest ze meestal voor enkele armbandjes en een ketting. Haar haren zijn altijd los, dus of ze veel oorbellen draagt, kan ik zo niet zeggen. Haar make-up is ook altijd erg subtiel en onopvallend. Als accessoire kiest ze wel eens voor een sjaal maar ook met een handtas kan je haar wel eens spotten.
 
Top: $24 - riverisland.com
Jeans: £15 - hm.com
Leather Jacket: $240 - riverisland.com
Boots: £40 - newlook.com
Scarf: $6 forever21.com
Bracelet: $16 - accessorize.com
Lipstick: €9.99 - Rimmel by Kate Moss Nude Lipstick in ‘45’ – kruidvat.be

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

 1. Ze draagt simpele outfits, leuk voor te zien!
  X ze is wel een top actrice

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vind ik ook! Ik vind haar echt goed acteren! :-)

   Verwijderen