vrijdag 13 november 2015

Julie | Look Like A StarLLAS - Charmed
Ik voel dat de dagen korter worden en dat mensen meer en meer in die aanloop naar de feestdagen geraken. Elk jaar geef ik ook weer enkele fashion looks die perfect passen in die periode van het jaar. Voor ik daar aan begin, wil ik eerst nog een setje van vier bekende dames aan bod laten komen om een kijkje te nemen in hun garderobe. De feestdagen zijn pas in december, dus de inspiratie voor een outfit daarvoor ook. Tegenwoordig lijken ze alles maar op te schuiven naar voor, aangezien Sinterklaas morgen al aankomt in Antwerpen! Maar goed, terug naar de orde van de dag. Ik heb besloten om nog eens een thema te gebruiken in deze Look Like A Star set. De volgende weken zal ik het namelijk hebben over de vier vrouwen die jarenlang de hoofdrol hebben gespeeld in de populaire heksenserie Charmed. Prue, Piper en Phoebe waren in het begin de leading ladies, na het verladen van Prue, kwam Paige er bij. Benieuwd hoe deze dames in het echte leven gekleed gaan? Lees dan snel verder!

Shannen Doherty
Mijn favoriet in de serie was altijd Prue, althans toch voor ze dood ging in de serie. In het echte leven ging het een tijdje niet zo goed met haar, ze werd dan ook niet voor niets uit Charmed geschreven. Ik geloof dat het ondertussen een stuk beter met haar gaat, al staat ze niet meer zo vaak in de schijnwerpers.
Shannen kiest duidelijk altijd voor donkere kleuren. In tegenstelling tot veel andere beroemdheden, kiest ze ook vaak een gewone jeans om op de rode loper te verschijnen. Hiermee bevestigd ze een beetje haar stoere bad girl status en laat ze zien dat ze lekker haar ding doet. Soms zien we wel eens een kleurenaccent, maar veelal kiest ze toch voor zwart of donkerblauw als hoofdkleur. Als top kiest ze vaak een brede blouse, die ze over één schouder laat afhangen. Ze draagt ook erg vaak dezelfde schoenen, heb ik de indruk. Volgens mij kan ik op zo’n vier foto’s hetzelfde paar spotten. Soms draagt ze amper sieraden en op andere momenten gaat ze full out, afhankelijk van haar stemming op dat moment denk ik dan. Een lange ketting doet het wel altijd goed bij haar. Ook een leren jasje kan je zeker terugvinden in haar kast, om haar outfit helemaal af te maken. Als ze een tas bij heeft, is deze zeker niet piepklein. Het moet dus zeker functioneel zijn. Op haar lippen draagt ze vaak een bruine nudekleur, alsof ze zich nog helemaal in de nineties waant. Gelukkig zijn deze kleuren weer helemaal hip dankzij Kylie Jenner!

Top: £15 - hm.com
Jeans: £23 – veromoda.com
Shoes: £50 – riverisland.com
Bag: $5.90 - forever21.com
Necklace: $45 - mango.com
Bracelet: $16 - accessorize.com
Lipstick: €19.50 – MAC Matte Lipstick in ‘Velvet Teddy’ – maccosmetics.be

Liefs,


Julie x 

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Ik kan mij Shannen nog goed herinneren van Charmed inderdaad, dat was vroeger echt mijn favoriete serie :)

    BeantwoordenVerwijderen