vrijdag 27 november 2015

Julie | Friday Nails #61 – Glametal

http://www.verodoesthis.be/2015/11/julie-friday-nails-61-glametal.html

Twee weken geleden liet ik jullie kennismaken met een nagellakje van Essie. Deze kocht ik samen met Veronique in de Big Bazaar aan een spotgoedkope prijs. Het Ciaté lakje van vandaag, kocht ik op hetzelfde moment. Ze hadden een actie van ‘2 voor 5 euro’ op zowel de lakjes van Essie als Ciaté. Ik koos onder andere deze kleur in ‘PP087 Glametal’ en was zeer benieuwd naar dit merk. Op het eerste zicht zou ik denken dat dit kleurtje perfect is voor de feestdagen, en net daarom wou ik hem nu al eens uitproberen. Ook benieuwd? Lees dan zeker verder!

Mijn excuses voor het ontbreken van een Look Like A Star, die ben ik deze week totaal uit het oog verloren. Bij deze alvast iets vroeger dan normaal de Friday Nails!

Ik vind de verpakking van Ciaté altijd super leuk. Het strikje rond het flesje geeft het geheel een feestelijke en chique uitstraling. Normaal zijn deze lakjes dan ook veel duurder dan €2.50 per stuk, al weet ik de exacte prijs niet. De kwastjes zijn redelijk lang en liggen goed in de hand. Het borsteltje zelf heeft recht afgesneden haren en heeft nergens last van uitstekende haartjes. Ik vind dat dit er in ieder geval erg goed uit ziet.Ik stond nog net niet op huilen toen ik zag hoe slecht die eerste laag dekt… Het flesje heb ik wel drie keer nagelezen om te zien of ik geen top coat in mijn handen had, maar een echte nagellak die dekkend hoort te zijn. Je ziet wel een mooie, gouden glans, maar ook duidelijk mijn natuurlijke nagel. Het flesje van Ciaté heeft trouwens een origineel design, maar ligt wel ontzettend moeilijk in de hand om een ontspannen foto mee te nemen.Ik was zo opgelucht om te zien dat een tweede laag al een wereld van verschil geeft in dekking. Nu is hij wel volledig dekkend en zie je een mooie gouden gloed op je nagels. In de zon schittert hij enorm, en als je hem in gewoon daglicht ziet is hij gewoon zoals je hem op de foto hierboven kan zien. Ik heb geloof ik nog wel een dun derde laagje aangebracht, maar dan heb ik er geen glanzende top coat meer over aangebracht. Ik vind de kleur heel mooi en zeker geschikt voor oud op nieuw mee te vieren!
Hier zie je het resultaat van mijn linkerhand na een volledige week van zeven dagen dragen. Ik vind het resultaat echt verbluffend! De nagel van mijn middelvinger was sowieso ingescheurd, dus dat lag al niet aan de nagellak zelf. Verder zie je dat hij nog nagenoeg perfect op mijn nagels zit. Zelfs van tipwear is amper sprake. De kwaliteit van deze nagellak heeft me zeker positief verrast! Mocht je dit nagellakje dus ergens tegenkomen, zou ik zeker aanraden hem mee naar huis te nemen! Geef hem zeker een kans, want in twee lagen is hij zeker dekkend te krijgen.Zo, wat vinden jullie van dit lakje? Zou jij hem dragen tijdens de feestdagen? Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: