vrijdag 20 november 2015

Julie | Friday Nails #60 – Berry Potter & Plumbledore

http://www.verodoesthis.be/2015/11/julie-friday-nails-60-berry-potter.html

Deze week heb ik nog eens een nagellakje van Catrice voor jullie. Volgens mij kocht ik hem een keer in zo’n zakje van 15 euro met allemaal producten die uit het assortiment gingen. Geen idee of hij nu nog te verkrijgen is dus, maar misschien kom je hem nog wel eens tegen in een salesbak. Het kleurtje sprak me meteen aan, omdat het paars met een twist is. Je ziet op de foto hierboven al dat er ook groen- en blauwtinten in te vinden zijn en dat vind ik erg mooi. Het lakje kreeg de originele naam ’46 Berry Potter & Plumbledore’, wat natuurlijk een duidelijke verwijzing is naar Harry Potter. Ik kon niet wachten om te zien hoe dit kleurtje op mijn nagels er uit ziet. Kijk je mee?Het kwastje ziet er vrij basic uit, hetzelfde als zoals je bij veel andere merken ziet. Het enige wat me misschien nog opvalt, is dat het vrij kort is. De dop ligt makkelijk in de hand en lakt prettig. Je moet wel zien dat je niet te veel product op het borsteltje hebt hangen, want door zijn speciale kleurencombinatie zou hij dan wel eens een beetje streperig kunnen zijn. Verder heb ik eigenlijk geen opmerkelijke dingen gezien bij dit kwastje.Je ziet hier duidelijk dat één laagje zeker niet voldoende is om de kleur dekkend te krijgen. De kleur is hier licht paars, terwijl hij in het flesje een stuk dieper is. Ook zie je niet zoveel terug van het speciale kleureneffect en kan je duidelijk mijn nagel er nog doorheen zien piepen. Ik dacht wel meteen hem met twee lagen dekkend te krijgen.En hier is het effect natuurlijk al een stuk duidelijker. Het is zeker een heel bijzonder lakje, zo’n kleur heb ik nog niet eerder gezien. Hun eigen lakje ’55 Get The Blues’ had hetzelfde effect, maar dan met een azuurblauwe kleur. Ik vind het zeker een bijzondere kleur en wanneer ik hem draag, zit ik dan ook vaak naar mijn nagels te kijken. In elk licht veranderen ze namelijk van kleur en dat vind ik dan wel zo fascinerend. Je kan wel zien dat hij niet 100% dekkend is in twee lagen, maar wel goed genoeg. 
En hier zie je het resultaat na enkele dagen dragen. Het kan aan mij liggen, maar Catrice is bij mij geen favoriet merk als het op nagellak aankomt. De kleuren vind ik vaak wel erg mooi, maar de kwaliteit laat wel eens te wensen over. Twee laagjes zijn altijd maar nét genoeg om te dekken en bij mij chippen ze gegarandeerd na een dag of twee. Je ziet trouwens ook duidelijk dat ze al hun glans verliezen, zelfs al heb je een top coat gebruikt. Soms laat ik me nog wel eens verleiden en zeker bij een Limited Edition sta ik altijd weer te twijfelen. Toch heb ik al een tijdje niets meer gekocht van Catrice.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En zijn jullie wel fan van de nagellak van Catrice of volgen jullie eerder mijn mening? Laat het zeker weten in een reactie!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Zeker wel een mooie kleur, alleen ik ben ook geen grote fan van de Catrice nagellak. Goed dat je ook het resultaat laat zien na enkele dagen! Super leuk.

  Liefs,
  Sharmaine

  http://sharmainesarina.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat ik niet de enige ben met die indruk! :-) En ik probeer mijn best te doen om ook het resultaat te laten zien, al is dit niet altijd even makkelijk! ;-)

   Verwijderen