vrijdag 13 november 2015

Julie | Friday Nails #59 – Blossom Dandy

http://www.verodoesthis.be/2015/11/julie-friday-nails-59-blossom-dandy.html

Een tijdlang had ik slechts één lakje van Essie in mijn bezit. Onlangs kwam hier verandering in, toen Veronique gezien had dat ze bij Big Bazaar een actie hadden: 2 lakjes van Essie en/of Ciaté voor 5 euro. Ik nam van elk merk twee lakjes mee naar huis en vandaag laat ik het eerste exemplaar aan jullie zien. Ik koos hier voor het appelblauwzeegroen lakje van Essie met de naam Blossom Dandy. Benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan zeker verder!Laat ik beginnen met te zeggen dat ik altijd ruzie heb met het ene nagellakje dat ik van Essie heb. Toggle To The Top is een mooie kleur, maar een hel om te verwijderen en bovendien vond ik het kwastje niet zo prettig lakken. Dit terwijl ik altijd wel goeie dingen hoor over Essie. Daarom wou ik zeker een tweede lakje kopen, maar de volle pot van zo’n 12 euro betalen vond ik best veel. Daarom dat deze actie echt super fijn was, zo kon ik voor 5 euro maar liefst twee nieuwe kleurtjes proberen. Het kwastje is vrij breed en lakt op zich niet verkeerd. Hij neemt veel product op, dus even afvegen is wel aan te raden.Ik ben dol op dit soort kleurtjes, al passen ze natuurlijk beter bij de lente en de zomer. In sommige gevallen lijkt hij eerder blauw, en anders weer meer mintgroen. Zoals je kan zien is één laagje al behoorlijk dekkend. Ik kon zelf slechts hier en daar mijn nagel er nog doorheen zien schemeren. Dat is al zeker geen slecht resultaat. Ik vind trouwens zelf de flesjes van Essie er echt super leuk uitzien en ik vind ze echt erg mooi en schattig!En een tweede laagje maakt het alleen maar mooier. De glans die je hier ziet is ook volkomen natuurlijk. Ik vind het echt een super mooi kleurtje en het lakje bevalt me zeker wel. Nu begrijp ik al meer waarom mensen Essie een fijn merk vinden. Ik weet ook niet of dit kleurtje nog in het gewone assortiment zit, dus geen idee of hij nog verkrijgbaar is. Wat ik wel jammer vind, is dat ik meteen na de eerste laag al last heb van belletjes in de lak. Een tweede laag heeft dit iets beter gemaakt, maar ook daar had ik er last van.
En zo zag het er uit na een volledige week dragen aan mijn linkerhand. Rechts was er erger aan toe en ook hier zijn slechts twee nagels gespaard gebleven. Ik vind dit resultaat niet slecht, maar ik heb ook al betere gehad. Hij bladert nogal snel af eens je een kleine chip hebt en dat is natuurlijk nooit leuk. Die eerste chip zat er al na één of twee dagen in, en dat is bij mij vrij snel. Ik denk dat ik zeker dat andere kleurtje nog moet proberen om te zien of het gewoon pech was, of dat dit toch aan de kwaliteit ligt.

Wat vinden jullie van dit kleurtje en resultaat na een weekje dragen? En hebben jullie veel Essie lakjes in je stash? Laat het me zeker weten, ik ben benieuwd!

Liefs,Julie x

2 opmerkingen: