vrijdag 6 november 2015

Julie | Friday Nails #58 – Hold The Thief!

http://www.verodoesthis.be/2015/11/julie-friday-nails-58-hold-thief.html

In mijn shoplog van Tenerife konden jullie al lezen dat ik een nagellakje had gekocht van het merk Rare. Ik had hier zelf nog nooit van gehoord, maar wou het wel graag eens uitproberen. Het lakje had een erg budgetproof prijs van €2.95! Mijn aandacht werd meteen getrokken naar die paarse lakje. Er stonden nog genoeg andere, mooie kleuren in, maar ik besloot om enkel dit kleurtje mee te nemen. Ik was dus zeer benieuwd naar de kleur, kwaliteit en dekking van dit lakje. Ik heb ook nog eens de mogelijkheid gehad om de houdbaarheid te testen, dus ook dat komen jullie te weten in dit artikel. Benieuwd? Lees dan snel verder!Het kwastje ziet er prima uit. Het is aan de dunne kant, maar op zich lakt dit best prettig. De dop is groot en rond maar dit is niet vervelend om vast te houden. Dit kleurtje kreeg de naam ‘049 Thief’ en de kleur heeft dan ook echt mijn hart gestolen. Hij heeft een zacht metallic effect en dat vind ik perfect passen bij deze dieppaarse kleur.Een laagje van deze nagellak ziet er al behoorlijk goed uit, al is de kleur niet zo intens als in het flesje. Je ziet ook dat ik vrij foutloos heb kunnen lakken, want dit is zonder corrigeren. Het bultje op mijn ringvinger is het gevolg van een gescheurde nagel, dus dat heeft niets te maken met de kwaliteit van deze nagellak. Ik vind het er zeker niet slecht uitzien! Benieuwd wat een tweede laagje geeft…Een tweede laag komt volledig overeen met de kleur in het flesje. De nagellak glanst ook behoorlijk van zichzelf e dat vind ik altijd wel mooi. Je ziet een subtiele shimmer in de nagellak, al valt deze amper op. Op deze foto lijkt hij een beetje streperig, maar dit is eigenlijk gewoon het metallic effect. Ik vond de nagellak prettig lakken en hij ziet er echt geweldig uit! Zulke kleur had ik nog niet in mijn stash en ik denk dat ik hem er nog vaak zal bijnemen. Zeker voor in de herfst vind ik dit een perfect kleurtje.
En zo ziet mijn linkerhand er uit na een 8 à 9 dagen dragen. Ik ben best een beetje verbaasd, want voor zo’n goedkoop lakje doet hij het erg goed. Het is toch altijd een gok om een onbekend merk te kopen en dan aan een goedkope prijs. Meestal zijn deze van kleur wel mooi, maar laat de kwaliteit te wensen over. Voor zover ik de naam op google heb ingegeven, lijkt het me voornamelijk een Spaans merk te zien, al vind ik ook websites in het Frans. Mocht je op vakantie zijn en je zoekt nog een leuk kleurtje, ga dan zeker eens op zoek naar dit merk! Ik hoop nu al dat ik er volgend jaar een tweede lakje van kan aanschaffen!

Wat vinden jullie van deze kleur? En hadden jullie al eens van het merk Rare gehoord? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje en wat is de houdbaarheid super!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond het verbazingwekkend voor zo'n - voor mij - onbekend merk! :-)

   Verwijderen
 2. Amai! Ik denk niet dat er veel nagellak zooolang meegaat voor maar 3 euro.
  De kleur is ook echt fantastisch

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur en wat fijn dat hij zo superlang blijft zitten, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen