dinsdag 27 oktober 2015

Tag | What would you buy?


Ik denk dat veel beautybloggers het wel kennen. Vriendinnen die je vragen wat ze nu moeten kopen. Als je geluk hebt, laten ze je kiezen uit een aantal spullen maar het is me ook al wel voorgekomen dat ze helemaal van scratch willen beginnen. Dan is het soms wel moeilijk om meteen met goede dingen op de proppen te komen. Het leek mij daarom wel leuk om even met jullie te overlopen welke producten ik aan vriendinnen zou aanraden. 

Deze tag heb ik gevonden bij Elise Joanne dus bedankt dat je deze leuke tag met ons gedeeld hebt! 

Foundation
Wat foundation betreft, ben ik nogal een lastige. Het ene moment sta ik zot van de ene terwijl ik hem een week later misschien niet eens meer gebruik. Toch zou ik 'Maybelline Dream Wonder Nude' foundation aanraden. Hij is gemakkelijk op te bouwen, zorgt niet voor een 'cake'-effect en geeft toch een mooie dekking. Zeker voor mensen die weinig ervaring hebben met foundation is deze prima te gebruiken. Blush
Dit is een moeilijke... Mijn favoriete is eigenlijk Limited Edition dus dat is nogal moeilijk aan te raden dan maar ik zou dan kiezen voor een blush van Essence. Deze zijn mooi gepigmenteerd zonder over the top te zijn. Het is natuurlijk ook een erg budgetvriendelijk merk. Mijn favoriete kleur was altijd de kleur '10 Adorable' maar die heb ik perongeluk gesloopt. Tegenwoordig gebruik ik vooral '50 Sweetheart'. 

Highlighter
Hier heb ik niet een favoriet van maar ik raad zeker aan om de Limited Editions van Essence en Catrice in de gaten te houden. Deze hebben regelmatig prachtige highlighters die zowel super zijn in gebruik als ware eyecandy om naar te kijken. 

Bronzer
Tegenwoordig gebruik ik de bronzer van Une. Deze is zo goed als matte is ondanks dat hij vrij donker lijkt (en oranje) staat hij toch beter dan ik verwacht had. 

Wenkbrauwen
De wenkbrauwpotloodjes van Bourjois! Werken heel fijn! 


Oogschaduw
Lange tijd zou ik hier de palettes van W7 geantwoord hebben maar tegenwoordig ben ik weer meer into de palettes van Sleek. Review vind je hier en hier

Eyeliner
Hier heb ik twee duidelijke favorieten. Het hangt er maar vanaf of ik snel weg wil zijn of dat ik echt wil dat m'n eyeliner to the point is. Als het gewoon voor dagdagelijks gebruik is, kies ik voor een eyelinerstift van Essence maar als ik m'n eyeliner wil doen rocken ga ik voor de gelliner van Max. 


Mascara 
Deze is gemakkelijk! Max Factor False Lash Effect! 

Lippenstift
Deze weiger ik te beantwoorden! Het is alsof ik moet kiezen tussen m'n kindjes! 

Parfum
Als je geld genoeg hebt, dan zou ik gaan voor Ange ou démon le secret van Givenchy. Indien je iets goedkoper wilt gaan, kies dan voor Fleurs de l'Himalaya van Rituals. Die lijkt er nog best hard op en is even lekker! 


Deo
Lady Speed Stick. In mijn ogen bestaat er geen betere! 

Welke producten zouden jullie zeker aan anderen aanraden? 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten