zaterdag 3 oktober 2015

Tag | Disney Princess


Vele meisjes hebben ooit gedroomd om Disney Prinses te worden en iedereen had zo wel z'n favorieten. Ik was bijvoorbeeld gek op Belle en Doornroosje maar ik kan mij voorstellen dat sommigen het Assepoester verhaal ook prachtig vinden. Voor mij was het dus erg logisch om te kiezen voor de 'Disney Princess' tag die ik vond op mamaliefde.nl. In deze tag stellen de Disney Prinsessen mij vragen die aanleunen bij het sprookje/verhaal waar ze bij horen. Enjoy! 


Jasmine: Heb jij geheimen?

Ja, toch wel. Of die dingen dan perse voor iedereen geheim zijn dat weet ik niet. Alleszins hoeft niet iedereen alles over mij te weten. Ergens lijkt het mij ook wel logisch dat iedereen ergens wel een geheim heeft. Hoe klein het ook mag zijn. 

Rapunzel: Hou je ervan buiten te zijn? 

Ik ben een moeilijk mens als het om buiten zitten gaat. Het mag niet te warm zijn, het mag niet te koud zijn, ik moet mij kunnen bezig houden. Op de juiste momenten, plaatsen en met de juiste mensen kan ik er wel erg van genieten om buiten te zijn. Echt een hele dag enkel binnen zitten? Overkomt mij zelden, al sta ik maar eventjes vijf minuutjes buiten om te roken. 

Sneeuwwitje: Ben jij wel eens ergens voor weggelopen?

Ik denk dat ik al wel eens ben weggelopen tijdens een ruzie omdat ik dingen niet wou doen escaleren. Ook ben ik wel het type dat soms durft wel te lopen van haar gevoelens. Een beetje als in: Als je niet toegeeft dat ze er zijn, zijn ze er niet. Een soort van opkroppen dus. 


Mulan: Beleef jij graag avonturen? Kun je er een opnoemen?

Ik hou van controle en ik zie alles graag goed geregeld. Dus echte grote avonturen heb ik nog niet meegemaakt hoewel voor Julie en mij deze zomer het wel een heel avontuur geworden is om het konijn voor Davy te gaan halen. 


Esmeralda: Heb je huisdieren?

Een kleine dierentuin zelfs. De trouwe volgers weten ondertussen al wel dat wij een hondje en twee katten hebben maar ons aquarium en de vijver met vissen komen minder vaak voorbij. Vroeger hadden we ook nog een konijntje. 


Assepoester: Ben je een lui persoon of eerder een harde werker?

Dat hangt er vanaf. Mijn kamer opruimen kan ik uren, dagen, weken en zelfs maanden uitstellen. En ik heb ook echt mijn luie momenten. Langs de andere kant kan ik voor dingen waar ik echt achtersta wel hard werken maar ook daarvoor heb ik wel iets van tijdsdruk nodig. 


Doornroosje: Hoeveel uur slaap je per nacht? 

Dat hangt er echt vanaf. Als ik vroeg moet opstaan, slaap ik vaak maar 4-5u per nacht omdat ik niet vroeg 'kan' gaan slapen. Als ik niet vroeg op moet of als ik gaan werken ben, zit ik toch mooi aan m'n 8 uur of zelfs er ver over. 


Pocahontas: Vind je jezelf dapper?

Eigenlijk niet. Ik ben nogal een angsthaas en held op sokken op de meeste vlakken. Als het gaat om meer moedig of dapper op sociaal vlak, ben ik dat wel. Veel vriendinnen schrikken ervan hoe sociaal ik soms ben. 


Tiana: Wat doe je om je angsten te overwinnen?

I take a leap of faith. Als het mij de moeite waard lijkt, ga ik er gewoon voor. Ik vertrouw wel enorm hard op mijn instinct. Als er echt alarmbellen afgaan, weet ik dat ik de angst maar beter gewoon hou. 


Belle: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?

Oprechtheid. Diegenen die mij al een tijdje volgen weten dat ik toch best wat achterbaks gedoe en gelieg heb meegemaakt en dat hoeft voor mij niet meer. Indien iemand niet eerlijk en oprecht is, hoeft het voor mij allemaal niet. 


Ariƫl: Wat is je grootste wens?

Oei, dit is moeilijk. Dit verandert eigenlijk regelmatig. Momenteel denk ik nog niet aan doelen voor over zoveel jaar dus mijn grootste wens momenteel is gewoon afstuderen. En gelukkig zijn, dat natuurlijk ook. 


Megara (Meg): Wie is jouw held?

In mijn ogen is mijn papa mijn held. Schat van een man en ik zou hem voor geen geld van de wereld willen missen. 
 


Leuke tag, al zeg ik het zelf! Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik enkele vragen heb weggelaten van minder bekende (of in mijn ogen minder leuke) Disney prinsessen. Het werd zo al lang genoeg. ;) 

Wie is jouw favoriete 'Disney Princess'? 

Liefs
Veronique

Bronnen foto's: 
http://blogs.disney.com/oh-my-disney/
disney.wikia.com 
(c) Disney

Geen opmerkingen:

Een reactie posten