zaterdag 24 oktober 2015

Rituals Fleurs de l'Himalaya

Bron; Rituals.be

Een tijdje geleden kreeg ik dit geschenkdoosje van Julie met twee van de vier nieuwe Ritualsgeuren voor vrouwen. Ik was meteen heel erg blij en benieuwd en toch heeft het een tijdje geduurd voor ik ze ben gaan proberen. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik nogal verkocht aan m'n favorietje en vind ik het best moeilijk om over te schakelen. Toch heeft deze Fleurs de l'Himalaya (de linkse) mij overtuigt. Deze is pretty awesome. Ik heb dus niet de fullsize maar dit schattige flesje zat in de cadeauverpakking. De vormgeving is wel ongeveer hetzelfde als de grote.  Het flesje heeft een mooie lichtroze kleur en de houten dop heeft iets simpels maar maakt het wel heel erg mooi. Hier hou ik wel van. Het merk is er subtiel op gedrukt en straalt echt die typische Rituals rust uit. Strak, simpel en volledig zen. 


Nu waarschijnlijk het allerbelangrijkste van heel dit artikel. De geur: 

Topnoten: Citroen, thee, perzik en calone (wordt beschreven als een fris zeebriesje) 
Hartnoten: Exotische bloemen zoals jasmijn, pioenroos, hedione en wilde orchidee. (Hier komt de naam dus vandaan!) 
Basisnoten: Muskus, patchoeli en ambrox  


Hoe komt de geur dan op mij over? De citrus en de bloemen ruik je zeker wel. Maar de geur verwart mij. Langs de ene kant komt hij heel fris en fruitig over maar langs de andere kant geeft hij mij een heel vertrouwd, comfortabel, zelfs een warm gevoel. Ergens doet hij mij echt denken aan Ange ou Démon le secret. Het is niet dat ze hetzelfde zijn of dat ik ze zou verwarren maar volgens mij zitten er gelijkaardige noten in. (Check! Heb het opgezocht en heel wat noten komen in beide geuren terug!) 

De geur blijft bij mij erg lang hangen (zeker in mijn haar!) en ik kan niet meer zeggen dan dat ik het een topparfum vind. Way to go Rituals! 

Deze geur en haar 3 andere zusjes zijn sinds kort verkrijgbaar bij Rituals en kosten €39 voor 50 ml. 

Liefs
Veronique


2 opmerkingen:

  1. Lijkt me heerlijk, vooral patchoeli vind ik heel lekker, heel warm.
    Snel eens snuffelen!
    liefs sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rituals heeft fijne geuren! Het wordt tijd dat ik er nog eens binnenspring!

    BeantwoordenVerwijderen