donderdag 22 oktober 2015

Mijn werkplek


Ik ben een enorme chaoot en rommelkomt maar het enige plekje op mijn kamer dat ik regelmatig opruim (buiten m'n bed dan) is m'n bureau. Als ik veel werk wil verzetten, moet ik daar eerst wat orde op zaken stellen en dan kan ik erin vliegen. Hier aan m'n bureau is dus ook een beetje de plaats waar de 'magic' voor de blog gebeurt. Foto's worden hier bewerkt, artikels worden hier geschreven en ook mijn inspiratie doe ik vaak hier op. Laten we daarom er even dieper op ingaan. 


Wat waarschijnlijk wel opvalt is dat je m'n laptop ziet en nog een ander scherm. Dat tweede scherm was vroeger mijn computer maar sinds ik dit nieuwe bureau heb, is die nog niet eens terug aangesloten. Binnenkort misschien wel eens toen om te kijken of er nog belangrijke bestanden opstaan. Het is sowieso zonde als hij maar wat staat te verstoffen. 


Dan zoom ik in op dit hoekje. Mijn excuses voor de verschrikkelijke foto's maar deze namiddag nogal druk bezig geweest en ik besefte dat ik nog een artikel voor vandaag nodig had. Dit leek mij wel een enorm leuk artikel eigenlijk. Vandaar dat ik toch nog maar snel foto's gemaakt had. De plant die je ziet komt van de Ikea net zoals het vaasje waar het in zit. Hiervoor staan enkele van mijn parfums (Ange ou démon natuurlijk en ook een nieuwe van Rituals). Hiernaast een klein ladedingetje met allemaal prullaria erin en mijn codex erop. Daarvoor het doodsprentje van een ex-vriendje/goede vriend die ik helaas begin dit jaar moest afgeven. Toch fijn om zo het gevoel te hebben dat hij me een beetje in de gaten houdt. 

Voor de rest ligt m'n bakje om te internetbankieren er, een lakje van Sally Hansen, nog wat prulletjes en recht voor het scherm staan nog een aantal lipsticks. Hiervan moet ik nog een aantal lipsticks reviewen dus een van de dagen mezelf toch nog eens aanzetten. 


Wat ook altijd op mijn bureau ligt als ik er zit, is mijn boekje waar ik m'n 'to do'-lijstjes in maak, mijn agenda (ik snap niet dat ik ooit zonder kon) en een cursusblok. Eenmaal ik aan m'n bureau zit, sta ik niet graag recht om nog iets te nemen dus zorg ik er meestal wel voor dat ik dit met mezelf mee richting m'n bureau verhuis. 

Aan het bureau dat ik gebruik, hangt eigenlijk wel nog een grappig verhaaltje. Ik kocht het begin dit jaar bij Leen Bakker en het was liefde op het eerste gezicht. Voor ik het kocht, ben ik eerst nog even naar huis gegaan om te zien of het wel in m'n kamer paste (kleine kamer, véél te véél spullen) en het zou normaal gezien net lukken. Gekocht, in elkaar gezet en dan willen plaatsen. Ja hoor, I wish. Het was wat te breed maar dit kon op zich niet zoveel kwaad als het hoog genoeg was, dan kon ik het gewoon over de meubels ernaast schuiven. Uiteraard was het net niet hoog genoeg. Om dit op te lossen hebben we er maar wieltjes onder gezet. 

Hoe ziet jullie werkplekje eruit? 

Liefs
Veronique 

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk om je werkplek te zien :D Ziet er gezellig uit :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je werkplekje te zien! Ik moet eigenlijk ook een echte werkplek maken en er is ook wel ruimte voor, maar ik zit stiekem veel liever gewoon op de bank (zeker als mijn vriend dan naast mij op de bank zit, hoewel dat niet goed is voor mijn concentratie). Voor mijn foto's van producten en video's gebruik ik onze tweede slaapkamer, daar staat mijn stash ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lekker vol bureau :) Leuk om zo een kijkje te nemen op de plek waar jij je artikelen maakt en je inspiratie op doet! Erg leuk om te zien, mijn bureau is vooral heel erg leeg :) Er staat alleen een houten plankje met waxinelichtjes en als ik mijn artikelen aan het typen ben dan staat er natuurlijk mijn laptop, en mijn blog agenda, een pen, en eventueel een product waar ik over schrijf. En natuurlijk een kop thee of koffie :)

    BeantwoordenVerwijderen