maandag 26 oktober 2015

Life through my eyes | Oktober #4


Deze week weer bijzonder weinig foto's maar het leek me nogal zinloos om elke keer ik een andere serie opzette een foto te nemen want ja, dat is ongeveer wat ik deze week gedaan heb. Door m'n operatie van vorige week mocht ik niet naar de les en zat ik dus voornamelijk thuis op de zetel of gezellig in mijn bed. De eerste paar dagen was dat geweldig maar na een tijdje begon het toch te jeuken om weer wat dingen te doen. Kijk maar mee. 
Zo zagen mijn dagen er dus meestal uit. Voetjes omhoog, een comfortabele houding zoeken (want ja, die schouder he!) en kijken wat er te kijken valt. Overdag is dit verbazingwekkend weinig eigenlijk. Gelukkig heeft MTV nog enkele goede programma's. 


Dat ik van lipsticks hou is niets nieuws zeker? 


Ik kon mij eigenlijk heel moeilijk concentreren op m'n schoolwerk en daarom dat ik regelmatig voor m'n blog werkte. Ik redeneerde dat als ik voor de blog vooruit werk, ik die tijd de volgende weken gewoon aan school kan besteden. Donderdag maakte ik heel wat foto's zodat ik een tijdje verder kon. 


En maakte ik patatjes voor het avondeten. Dit recept komt nog online!


'To do'-lijstje en de artikels die ik nog ging schrijven. Indien er een datum achterstaat, is het artikel dus al klaar. 


En vrijdag maakte ik een artikel voor met Halloween. Om nog niets te verklappen, laat ik jullie enkel een foto zien van toen ik alles van m'n gezicht haalde. 


Zaterdag ging ik naar de karaoke in de pub en kreeg ik een van de nieuwe bartenders zover om een liedje te zingen. De rest van de avond was ik blijkbaar de bitch, haatte hij mij maar kocht hij mij wel telkens een nieuw drankje. Het zal zo erg wel niet geweest zijn. Long story short, ik heb er een nieuwe vriend bij! En had er een superleuke avond mee. 


Hoe later op de avond, hoe zotter het volk... ;) 

Deze week ga ik terug naar school, moet ik naar een personeelsvergadering op mijn stageschool en ga ik twee dagen observeren. Van een week niks doen opnieuw naar een drukke week maar ik kan niet wachten! 

Hebben jullie leuke plannen? 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten