maandag 19 oktober 2015

Life Through My Eyes | Oktober #3


Deze week is erg leuk begonnen. Nu ja, in het begin werd ik precies wat verkouden maar vanaf woensdag was het weer superfijn... Tot het weekend eraan kwam.. Maar goed, de rest kom je in het artikel zelf nog wel te weten voor ik alles op voorhand al verklap. Geniet ervan! 
Van de eerste twee dagen heb ik geen foto's maar woensdag begon met een rollenspel tijdens Engels. Lisa was een patiënt die een nieuw hart nodig had maar dit niet gekregen heeft omdat ze een hevige roker was. Ik was haar advocate en Nathalie de rechter. Zoë was het afdelingshoofd van het ziekenhuis en Stéphanie was de chirurg. Woensdag na school was het tijd voor onze girlsnight. We gingen met vijf in Herentals iets eten en ik koos als enige voor iets anders dan Varkenshaasje. Deze vegetarische pasta was superlekker. Daarna was het tijd voor het hoogtepunt van de avond. We gingen naar puppetry of the penis! Nog eventjes op de artiesten wachten... Mocht je meerderjarig zijn en benieuwd zijn naar wat Puppetry of the Penis precies is, zoek het maar op op YouTube maar ik bespaar jullie de meer expliciete beelden. Niet echt geschikt voor hier op Vero Does This. 
Vrijdag trok ik samen met Julie naar een persevent in Vilvoorde. Hier komt later deze week zeker nog een artikel over online. 
Daar aangekomen genote nwe eerst van lekkere koffie van L'Or Espresso. En we leerden twee heel fijne meiden kennen! Anke en Hannelore van The Beautynary. Bedankt voor de superfijne namiddag! We werden er ook getrakteerd op frietjes. Njammie! En ook bij Iglo konden we vanalles proeven! Hier zie je twee polaroids die we als aandenken mee naar huis hadden genomen. Die avond moest ik nog gaan werken en daar stopte het fijne deel van mijn weekend. Zaterdag werd ik namelijk wakker met weer heel erg veel pijn in de maagstreek. Toen we middageten aten, was het minder dus ik al vrij gelukkig  tot het daarna weer verergerde en echt een hoogtepunt bereikte. Huilend ging ik naar beneden en mama stuurde me samen met papa naar de spoeddienst. Daar werden er allerlei onderzoeken uitgevoerd en uiteindelijk kwam de uitslag: problemen met de galblaas... En wat ik absoluut niet verwacht had, was dat ik diezelfde avond nog geopereerd ging worden. Toen ze mij kwamen vertellen dat die galblaas eruit moest, had ik nog bijna m'n agenda erbij genomen om te zien wanneer we dat konden inplannen. Dit was buiten de dokters gerekend natuurlijk. Het moest en zou die avond nog gebeuren. Na een nachtje met weinig slaap, kreeg ik in het ziekenhuis dit ontbijtje voorgeschoteld. Momenteel ben ik al terug thuis maar heb ik nog best veel pijn...  Ik kan daarom ook niet beloven dat er morgen iets online komt maar ik denk dat jullie dat wel snappen...

Veel liefs
Veronique 

6 opmerkingen:

 1. Ai, wat een sisser zeg! Je moet wel flink geschrokken zijn dat het allemaal zo snel ging. Hopelijk herstel je snel, voor nu lekker uitrusten en blogs lezen dan maar :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ik diezelfde dag nog geopereerd zou worden, had letterlijk niemand verwacht. Gelukkig is het ergste nu inderdaad wel voorbij en als ik flink rust ben ik er zo vanaf :D Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 2. Jeetje wat een heftig einde van je week. Beterschap en doe maar rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ocharme! Problemen met je galblaas klinkt helemaal NIET leuk. Veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat hou ik van dit soort posts (en dan vooral wanneer ik er ook nog eens in mag verschijnen ;-) ).
  Super fijn artikel en hopelijk voel je je ondertussen alweer veel beter.

  Groetjes! X

  BeantwoordenVerwijderen