dinsdag 13 oktober 2015

Life through my eyes | Oktober #2


De to do-lijstjes stromen over, 24 uur op een dag lijkt niet meer genoeg en ondertussen heb ik blijkbaar nog een blog te runnen en een sociaal leven te onderhouden. Soms hoor ik mijn lijf 's morgens gewoon schreeuwen dat het een fabeltje is dat slaap 'overrated' is. Tot 2u 's nachts wakker blijven om dan ineens te beseffen dat mijn wekker om half 7 gaat... Het overkomt me vaker voor dan me lief is. Bon, waar ging ik het alweer over hebben? Juist, mijn afgelopen week. Die was best druk. Ik probeerde elke avond zoveel mogelijk tijd aan schoolwerk te besteden maar af en toe waren er vrienden die schreeuwden om een beetje aandacht. Zo goed als ik ben, geef ik hen die dan en ondertussen pik ik ook wat ontspanning mee. Maar goed, kijk even mee naar mijn foto's van afgelopen week! 
Maandag beseften Carolien en ik dat het dringend tijd was om aan een groepswerk te beginnen. We haastten ons naar de bib voor het nodige materiaal (Strips!) en begonnen eraan. Uiteraard moesten we eerst de opdracht nog eens grondig nalezen want zo zijn we dan wel... Het type dat ergens zoals een 'kieken' zonder kop aan begint om na een uur te beseffen dat al het werk voor niks was. 


'If it fits, I sits' Nadat ze mij eerst verplichtte om mijn zakje van MAC uit het mandje te halen. Normaal ben ik niet zo slaafs als het om Minou gaat maar mijn nieuwe lipsticks waren me toch iets te kostbaar. 

Schoolwerk... Story of my life.. 


Om tussendoor toch nog eventjes tijd te vinden om wat eten te maken. De pasta viel me wel wat tegen. Lag het aan wat erbij zat of aan het feit dat het volkoren was, geen idee maar ik heb al beter gehad! 


Wegens gebrek aan internet in de containers, verhuisden we voor een deel van de les gewoon naar de cafetaria. Waar sommigen van ons dan nog steeds druk bezig waren, besloten anderen opeens dat het tijd was voor ontbijt (guilty!) of dat er interessantere dingen online te vinden waren... Oeps! Sorry Werner! 


Dit keer geen Nathalie met 'Wreck this journal' (ondertussen ook al bijna een jaar geleden) maar wel met een of ander super gemakkelijk boekje in een ongemakkelijke stijl geschreven. We hebben al beter moeten lezen in onze schoolcarrière. 


Patricia, Sander en ik zijn gek op een spelletje waar je aan de hand van enkele seconden de titel van het liedje moet raden. De meerderheid weten we niet maar daar bestaat Shazam voor, toch? 


Ik had mij voorgenomen vrijdag namiddag superhard te werken voor school en voor ik het wist stond ik in de keuken lasagne te maken. Je kunt het je wel voorstellen dat er van schoolwerk nog maar bitter weinig in huis gekomen was. 


Is het een troost als ik zeg dat (ondanks de verbrande hoek) de lasagne wel heel erg lekker was? :D


"Veronique, je denkt nu toch echt niet dat ik die bal zelf uit dat putje ga halen?? Doof die sigaret en pak die bal. Nu. Vooruit, je zit nog steeds, pak die bal, kom op." 


En het weekend (en eigenlijk dus ook mijn week) eindigde weer met schoolwerk. Yay! 

Deze week is het ook knallen om nog wat deadlines te halen en om op schema te blijven met de rest van m'n werk. Morgen (vandaag voor jullie) komt Ann langs om aan onze bachelorproef te werken, in de namiddag zoek ik zelf nog wat voor school te doen. Woensdag een dag les en 's avonds naar 'Puppetry of the Penis' met de vriendinnen. De rest van de week is een afwisseling van les, schoolwerk, werken en op zondag de neven - en nichtendag! 

Liefs
Veronique 

2 opmerkingen:

  1. Awel die lasagna ziet er toch wel lekker uit hoor! Hoekje eraf en smullen maar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om zo een kijkje in je leven te krijgen. Pittig zeg, met die deadlines!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen