maandag 5 oktober 2015

Life through my eyes | Oktober #1


Wat een geweldige week heb ik achter de rug. De eerste Td in Vorselaar is geweest, het vriendje van Julie was jarig en ik had eindelijk nog eens een date met Tessa. Momenteel is het zelfs al net maandag en ik ben moe maar zo enthousiast over deze week dat ik het meteen met jullie wil delen en mooi op schema wil blijven. Dus hier is het dan: mijn eerste week van oktober. Maandag was ik op tijd klaar met school en Hendrik vroeg me of ik mee naar de Media Markt ging. Aangezien ik niet veel te doen had, besloot ik maar mee te gaan. 


Daarna zaten we zoals twee bejaarden op een terrasje in de zon te genieten van thee en een warme wafel. (Ok√©, om eerlijk te zijn, Hendrik koos voor een banana split). 


Tweety had weer een van haar aanhankelijke momentjes en ze kroop bij mij op de schoot. Met veel moeite kreeg ik haar er na een tijdje wel weer af. 


Voor een les gingen we op de gang zitten om een videofragment beter te kunnen beluisteren. Helaas was het geluid echt slecht en konden we er nog steeds weinig van verstaan. Dinsdagavond zat ik bij Patricia en had ik koude voeten. Dus vond ik er niets beters op dan ze onder Patricia te steken. Heel grappig eigenlijk want ze liet het ook gewoon toe. Normaal had ik al lang uit bed gelegen. 


Woensdagmiddag gingen we eten in Vorselaar omdat we nogal veel tijd hadden tussendoor en ik koos voor deze caloriebom die wel enorm lekker was. 


Toby houdt enorm van snoepjes! 


Donderdag had ik dus een date met Tessa en na even gewinkeld te hebben gingen we een cocktailtje drinken. Aangezien ik met de auto was, koos ik voor deze lekkere (maar wel dure :o) alcoholvrije. 


Time to get some food! 


Zo enthousiast als ik nog was, toen ik de snapchat verstuurde, zo hard viel het tegen al vanaf de eerste hap. Het was enorm bitter en had een verbrande smaak. Hier ga ik dus niet snel nog eens eten, helaas. White message TD! Vrijdag was Nick dus jarig en hadden we een heel gezellig feestje bij Julie en Nick. 


Beste vriendinnen. ♥

Zaterdag wilde ik bewijzen dat make-up wel verschil maakt door half m'n gezicht te doen. Lijkt me duidelijk, niet? 


Hierna deed ik ook de rest van m'n gezicht en reden we naar Poppel om mosselen te eten bij Sander. 


We eten thuis zelden mosselen omdat mama allergisch is en papa er precies nooit zin in heeft. Gelukkig krijg ik af en toe dus toch nog de kans ervan te genieten. En het heeft weer enorm goed gesmaakt! 
Na zondag boodschappen gedaan te hebben ging ik met een goede vriend genieten van een koffie in de Irish pub. Helaas zat het terras vol want het was prachtig weer voor deze tijd van het jaar. 


Patricia en ik zijn gek op sushi en dus kopen we dit regelmatig bij de Jumbo. Deze week deden we eens gek en kozen we voor sushi van de Albert Heijn. En 's avonds maakte ik lunch voor de dag erna. Ik heb me moeten inhouden om niet al even te proeven terwijl ik eigenlijk niet echt fan ben van wraps. Het zag er gewoon supergoed uit! 

Deze week zal vooral bestaan uit een heleboel schoolwerk aangezien ik dit semester echt niet achterop wil geraken met m'n werk. Ik wil netjes alle deadlines volgen en hopelijk lukt het me deze keer zonder al te veel stress. De afgelopen jaren moest ik nogal veel werk op het einde doen en geloof me, dat zijn korte nachtjes dan. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten