vrijdag 30 oktober 2015

Julie | Look Like A StarJoJo
Ik weet niet hoe het voor jullie zit, maar het nummer Leave (Get Out) van JoJo was vroeger echt een van mijn favoriete nummers. Ondertussen is de zangeres ook 10 jaar ouder geworden én komt ze uit met nieuw materiaal. Luister zeker even naar Say Love, When Love Hurts en Save My Soul als je benieuwd bent naar deze nieuwe nummers. Ik vind ze in ieder geval best goed en haar comeback gaf me inspiratie voor deze Look Like A Star.
Zoals je duidelijk kan zien, schiet er van het schattige popprinsesje weinig over. Jojo is opgegroeid tot een sexy, stoere vrouw, die graag al haar rondingen in de kijker zet. Ik moet zeggen dat ik er haar altijd goed vind uitzien. Veelal kiest ze toch voor zwarte kledij, gecombineerd met wit of grijs. Toch gaat ze een beetje kleur niet uit de weg, al kiest ze dan eerder voor smaragdgroen en gouden glamour kleuren. Haar sneakers heeft ze in de jaren ’90 gelaten en nu kiest ze resoluut voor hoge pumps. Af en toe heeft ze een klein tasje bij en ook sieraden mogen niet ontbreken aan haar look. Een opvallende ketting mag zeker, maar wil je haar stijl kopiëren, kies dan ook zeker voor oorbellen en opvallende armbanden. Tot slot kies je een felle kleur nagellak of lipstick om te matchen bij je outfit en je bent good to go!

Dress: £30 - newlook.com
Shoes: $35 - forever21.com
Clutch: $30 - riverisland.com
Earrings: £7.99 - hm.com
Bracelet: $20 - mango.com
Nail Polish: €11.99 – Essie Nagellak in ’88 Licorice’ – kruidvat.be
Lipstick: €9.99 – Rimmel Kate Moss Matte Lipstick ‘111 Kiss Of Life’ – kruidvat.be

En kom op, nog één keer… For old time’s sake!


Liefs,Julie x

2 opmerkingen:

  1. Leuke outfit heb je bij Jojo samengesteld! Ik vind haar stijl wel heel mooi, ik houd wel van dat vrouwelijke, alleen de blote buik doe ik zelf niet zo snel, dan vind ik een hemdje eronder toch wel iets comfortabeler eigenlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik vind haar stijl ook echt mooi, maar zo'n korte topjes zijn ook zeker niet voor mij weggelegd! ;-)

      Verwijderen