vrijdag 16 oktober 2015

Julie | Look Like A StarLook Like A Star
Het is de laatste weken nogal druk geweest en na mijn vakantie ben ik er niet meer toe gekomen om een Look Like A Star te maken die op tijd online stond. Dit is misschien niet het belangrijkste artikel van de week, maar toch vind ik het jammer dat het me niet gelukt is en dat ik twee weken op rij geen artikel heb geplaatst. Hopelijk lukt het me vanaf nu wel om ze op tijd klaar te hebben. Het is meteen ook weer tijd voor een nieuwe set van vier, waar ik vandaag mee van start ga.

Drew Barrymore
Degene die de spits mag afbijten is actrice Drew Barrymore. Ze is al jaren bekend in de showbizz en is in 2007 nog verkozen tot mooiste vrouw ter wereld. Haar beste vriendin is Cameron Diaz en een van haar eerste rollen was in de kaskraker E.T., waar ze nog een klein meisje is. Nadien speelde ze in ontzettend veel films mee waaronder Scream en 50 First Dates. Als ik in haar echte kleerkast zou mogen kijken, denk ik dat ik vrij jaloers weer buitenkom. Daarom leek het me wel leuk haar stijl eens onder de loep te nemen en een betaalbaar alternatief samen te stellen!
Als ik haar stijl zo bekijk zou ik het omschrijven als casual, vrouwelijk en stoer. Ze weet elke outfit een edgy randje te geven door middel van de juiste accessoires. Die kan gaan van een lederen jasje tot een coole zonnebril of een hemd. In haar vrije tijd draagt ze graag ripped jeans en ik kan haar op meerdere foto’s spotten met dezelfde schoenen aan. Haar favoriete schoenen lijken wel haar grijze, su├Ęde pumps. Zoals ik het op de fotocollage hierboven kan zien, draagt ze ook erg vaak een riem bij haar outfit. Ze kiest voor kleuren zoals zwart, camel en kaki en die staan haar dan ook erg goed. Op sommige foto’s vind ik haar trouwens erg lijken op Leighton Meester. Haar make-up is altijd tot in de puntjes verzorgd en om het geheel af te werken, kiest ze vaak een (donker)rode lipstick. Ook van sierraden zoals kettingen, ringen en armbanden is ze niet vies. Kies enkele opvallende stukken om je look compleet te maken.Jacket: £39 – veromoda.com
Top: £7.99 - hm.com
Jeans: $50 - riverisland.com
Belt: $5.90 - forever21.com
Shoes: £25 - newlook.com
Necklace: $16 - accessorize.com
Lipstick: €14.99 – L’Oreal Collection Exclusive Lipstick in ‘Blake’

Liefs,


Julie x


2 opmerkingen:

  1. Dre Barrymore heeft zoveel stijlen eh! De outfit die jij hebt samengesteld vind ik heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, het was best moeilijk kiezen! Bedankt voor je compliment! ;-)

      Verwijderen