vrijdag 30 oktober 2015

Julie | Friday Nails #57 – Monster Blood

Om helemaal in de stemming van Halloween te komen, heb ik vandaag voor jullie een lakje met de naam ‘Monster Blood’. Deze nagellak is van Bourjois en werd een aantal jaren geleden uitgebracht in een speciale collectie met nog enkele andere nagellakjes. Ik kocht deze zelf onlangs pas, in een uitverkoopbak bij Carrefour. Ik kocht deze zeker aan 50% en als je weet dat de nagellakjes van Bourjois toch €8.50 kosten, is dat mooi meegenomen. Benieuwd naar hoe dit lakjes er op mijn nagels uitziet? Lees dan zeker verder!

De kwasten van Bourjois zijn altijd redelijk lang en liggen daarom fijn in de hand, vind ik zelf. Ze stekken ook behoorlijk uit tussen je andere nagellak en daarom zijn ze zeker snel te herkennen. Ik vind het ook fijn dat de kleur van de dop dezelfde kleur heeft als die van de nagellak, zo kan je hem snel terugvinden in je stash. Over het algemeen zijn de borsteltjes van Bourjois vrij breed. Ik vind dit best fijn, alleen om je teennagels te lakken is het een merde. Ook is het toch wel moeilijk om precies te werken aan de randjes van je nagels. De ‘1 seconde’ op de verpakking is dan ook van toepassing op de snelheid waarmee je hem kan aanbrengen, niet op de droogtijd.

Zoals je duidelijk kan zien, is één laagje eigenlijk al voldoende om een mooi resultaat te bereiken. Ik heb ook een ander lakje uit deze collectie, namelijk Dangerous Wish, en die is veel minder dekkend. Ik vind de goud/groene glitters in deze lak echt geweldig. Ze zijn erg subtiel maar toch aanwezig. Zeker in het juiste licht heeft het iets magisch. Het is geen alledaagse zwarte nagellak en dat vind ik er net zo leuk aan!

En dit zijn dan twee lagen van dit kleurtje. Op deze foto zie je goed in het flesje dat de kleur niet zo maar zwart is. Je kan ook zien dat deze nagellak een mooie natuurlijke glans heeft in het daglicht, zonder een top coat te gebruiken. Om de houdbaarheid te verlengen, gebruik ik wel nog altijd een top coat, maar voor de glans is dit zeker niet nodig. Meestal draag ik zelf redelijk felle kleurtjes, dus vond ik het wel eens leuk om een donkerder kleurtje te dragen. En het is natuurlijk ideaal om te dragen tijdens de griezeligste feestdag van het jaar: Halloween!

En dit is hoe mijn linkerhand er uit ziet, na een volledige week van zeven dagen dragen. Ik heb er overigens ook twee dagen mee gewerkt, dus ik vind dat het echt een goeie prestatie is op het gebied van houdbaarheid. Over het algemeen ben ik altijd erg tevreden met de nagellak van Bourjois en dat is deze keer niet anders. Ik kan je deze lakjes zeker aanbevelen als je ze nog nooit geprobeerd hebt. Hou zeker de leuke acties van Bourjois eens in de gaten, zo kan je ze vaak met korting scoren!


Wat vinden jullie van dit nagellakje? En welke kleur dragen jullie op je nagels voor Halloween? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Ik vind dit een hele mooie kleur! Ik denk dat ik hem ook wel voor andere dagen dan Halloween zou dragen, want dit najaar vind ik de donkere kleuren sowieso wel heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, je kan hem het hele najaar en winter best dragen! :-D

   Verwijderen
 2. Hey Julie!

  Mooi kleurtje! Ik heb dit jaar jammer genoeg, wegens een te drukke agenda, Halloween niet gevierd.

  Liefs Astrid - Timeless Elegance

  BeantwoordenVerwijderen