vrijdag 9 oktober 2015

Julie | Friday Nails #54 – Seaside Splash

http://www.verodoesthis.be/2015/10/julie-friday-nails-54-seaside-splash.html

In de Friday Nails van deze week heb ik een lakje uit het Colour & Go gamma van Essence voor jullie. Het is een kleur die in elk licht een beetje anders is omdat hij zowel groen- als blauwtinten bevat. Hij kreeg de naam ‘172 Splash!’ en ik denk niet dat deze nog in het assortiment zit. Van Essence heb ik heel veel lakjes, zoals jullie konden zien in mijn nagellak stash artikel. Toch had ik er nog nooit eentje uit deze lijn geprobeerd. Dit kleurtje doet me meteen wegdromen naar hagelwitte stranden met een appelblauwzeegroene zee. Benieuwd hoe hij er op mijn nagels uitziet? Lees dan snel verder!

Er is weer geen Look Like a Star, waarvoor mijn excuses. Bij deze toch al maar de Friday Nails 's morgens in plaats van in de namiddag. Hopelijk lukt het me vanaf volgende week om terug op schema te raken :-)Het kwastje ziet er prima uit, zoals meestal bij Essence. Het is aan de dikke kant maar dat vind ik wel fijn lakken. Toch neemt dit kwastje best veel product op, dus daar moet je wel mee uitkijken. Ik ben benieuwd of de colour & go van toepassing is op een dekking bij één laagje of bij een snelle droogtijd. Ik vind dit flesje er in ieder geval schattig uitzien en vind het leuk dat de dop dezelfde kleur heeft als de lak, zo kan je hem erg snel terug vinden.Het kleurtje ziet er heel bijzonder uit! Ik draag tegenwoordig al zolang een roze kleurtje op mijn nagels dat ik dit zelfs een vreemd zicht begin te vinden. Ik zie mezelf echter direct met dit kleurtje op een zonovergoten strand liggen. Oké, ik zou degene zijn die onder een paraplu in de schaduw kruipt – zonneallergie, you bitch – maar hey, you get the picture! Het is een speciale kleur die er in elk licht een beetje anders uit komt te zien. Laagje één is prima, al zie ik er hier en daar toch mijn natuurlijke nagel doorheen. De droogtijd is behoorlijk snel, dus je bent na tien nagels direct klaar voor een tweede laag.
Ik vind een tweede laag echt wonderen doen bij dit lakje! Het ziet er zoveel mooier en intenser uit. Wel lakt hij een tikkeltje streperig, al denk ik dat dit door het metallic effect komt. Ondanks dat de zomer toch echt wel achter ons ligt, is deze kleur een instant oppepper voor je humeur en doet hij meteen denken aan die fijne vakantie die je gehad hebt. Ideaal lakje dus om dat gevoel toch nog even vast te houden tijdens een regenachtige dag. Over de houdbaarheid kan ik helaas weinig vertellen, maar die is meestal best goed bij Essence.Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie mening over dit kleurtje! Ik vind het zelf erg leuk, al moet ik er dus echt terug aan wennen om iets anders dan roze op mijn nagels te zien.

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kleurtje! Alleen jammer dat hij een beetje streperig is, maar ergens vind ik het metallic effect juist ook wel weer wat hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is zeker een bijzonder lakje vind ik! :-) Het heeft inderdaad wel wat! ;-)

      Verwijderen