vrijdag 2 oktober 2015

Julie | Friday Nails #53 – Rita Goes Lila

http://www.verodoesthis.be/2015/09/julie-friday-nails-53-rita-goes-lila.html

Ik denk dat ik een beetje verslaafd begin te worden aan de Rimmel lakjes uit de lijn van Rita Ora. Ik heb er ondertussen vier en ben op alle kleurtjes verliefd. Ik kocht deze samen met gele vriend ‘Daisy Days’ die onlangs nog aan bod kwam in de Friday Nails. Nu is het vandaag tijd voor ‘Go Wild-Er-Ness’, een lila paarse kleur. Ik hou wel van pasteltintjes en vind ze super mooi in de zomer en nazomer. Zulke kleurtjes brengen mij altijd meteen in vakantiestemming! Zijn jullie ook zo benieuwd naar dit lakje? Lees dan snel verder!

Vandaag is er helaas geen Look Like A Star voorzien. In de kleine week dat ik terug ben van vakantie heb ik het ontzettend druk gehad. Hopelijk kan ik vanaf nu terug gewoon alle artikels op tijd voorzien. Ik heb dan wel besloten om de Friday Nails nu al online te laten komen in plaats van om 15u! Veel plezier met lezen! :-)


De kwastjes uit deze lijn lakken echt zo prettig! Ik vind ze een regelrecht schot in de roos. Ze zijn niet te breed, maar lakken zeer precies en knoeibestendig. Het enige jammere is dat ze niet helemaal tot onderaan het potje lijken te rijken… Ik heb namelijk al eens een exemplaar van de roze kleur 'Neon Fest' ‘opgemaakt’ omdat ik er haast niks meer uitkreeg. Maar goed, voor de €3.99 dat deze lakjes kosten maak ik hier eigenlijk geen punt van. Rimmel vind ik in het algemeen geen budget merk, maar qua nagellak zijn ze dan weer wel goedkoop.


Ik vind het resultaat na één laagje zeker niet tegenvallen. Je kan natuurlijk duidelijk zien dat er een tweede laag overheen moet, maar het is nu ook weer niet zo dat hij transparant lakt. Let trouwens niet op de nagel van mijn wijsvinger. Mijn nagel was hier zo diep ingescheurd dat hij tot aan het randje dat je ziet zijn bovenlaag verloren had. Gelukkig bleef het laagje nagel er onder nog een stukje verder zitten en dat is dus het niveauverschil dat je hier op de foto kan zien…

Hier zie je dan het resultaat na twee dunne laagjes van deze nagellak. De droogtijd is gemiddeld, al heb ik echt super vaak nog patroontjes op mijn nagels staan als ik na een uurtje mijn handen in of onder kleding steek. Als ik het koud heb, ga ik wel eens met mijn benen op mijn handen zitten of trek ik mijn trui over mijn handen, je kan nadien dan echt de vezels van de stof terug zien op mijn nagels, haha! Maar goed, de glans die je hier ziet is volledig natuurlijk aangezien ik hier geen laagje top coat over gebruikt heb. Het kleurtje vind ik erg mooi! Zacht lila is een kleur die ik altijd al mooi heb gevonden en zeker op mijn nagels doet deze kleur het ook goed.Ik ben in ieder geval fan van deze lijn nagellakjes! Hebben jullie al een Rimmel by Rita Ora lakje in huis? En wat vinden jullie van deze kleur? 

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Dit kleurtje heb ik ook en is 1 van mijn favoriete lakjes van dit moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kleurtje! Kan perfect nog voor de herfst ook vind ik :)
  Ik ben niet altijd fan van de Rimmel nagellakjes. Soms vind ik ze super en andere keren vind ik ze erg tegenvallen. Maar deze lijkt me goed te zijn ;)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog geen andere Rimmel lakjes geprobeerd! De vier die ik uit deze lijn heb, zijn echter geweldig! :-D

   Verwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje! De lijn van Rita Ora vind ik zelf ook erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen