zondag 4 oktober 2015

Julie | Balea Paradise Island Masker

http://www.verodoesthis.be/2015/09/julie-balea-paradise-island-masker.html

Het lukt me beter om vooruit te werken nu ik weet dat ik nog op vakantie moet vertrekken. Juist ja, wanneer jij dit leest ben ik al een tijdje terug! Ik heb dus echt erg mijn best gedaan om jullie niks te laten merken van mijn afwezigheid. Ik heb dit masker thuis één keer geprobeerd en het tweede pakje heb ik mee op vakantie genomen. Het leek me wel toepasselijk om het ‘Paradise Island’ masker mee te nemen op een vakantie naar een Canarisch eiland zoals Tenerife. Natuurlijk is zo’n vakantie erg ontspannend, maar door alle zon en water kan je gezicht wel wat extra ontspanning gebruiken. Dit masker is geschikt voor elk huidtype en zou dus ontspannend moeten werken. Benieuwd? Lees dan snel verder!De uitleg op de verpakking is natuurlijk in het Duits, aangezien Balea het huismerk is van de DM. Ik vind het echt super om in Duitsland te gaan winkelen bij de DM omdat Balea zo’n goedkoop merk is. Dit masker heeft mijn bijvoorbeeld slechts €0.45 gekost. Het masker bevat Aloe Vera en Vitamine E en zou dus erg verzorgend moeten zijn voor je huid. En volgens de verpakking zou de bloemige geur ook je zintuigen moeten verwennen. Je mag dit masker één à twee maal per week aanbrengen en dit dan een 10 à 15 minuten laten zitten. Dit is bij de meeste maskers het geval, gelukkig komt het niet met een speciale gebruiksaanwijzing dus! Het masker is dermatologisch getest en zou dus geen irritaties mogen geven. In de ingrediëntenlijst zie ik glycerin staan, dat is iets wat in de cosmetica gebruikt wordt als vochtvasthoudend middel. Cetearyl Alcohol is een ‘vette’ soort alcohol die er ook voor gaat zorgen dat vocht vastgehouden wordt, dus dit zijn beiden goede ingrediënten voor een masker. Toch zie ik onderaan de lijst ook alcohol denat en parfum staan. Mocht je hier gevoelig aan zijn, zou ik dit masker toch vermijden. Ikzelf heb er helemaal geen last van ondervonden, maar dit kan natuurlijk bij jou anders zijn. 
Oké, dit ziet er gewoon uit alsof ik een hele dikke laag dagcrème ben vergeten uit te smeren, haha! Ik vind zulke crème maskers wel fijn… Beter dan van die onhandige peel-off maskers, daar ben ik geloof ik niet zo’n fan van! Dit masker ruikt in ieder geval erg lekker. Je ruikt inderdaad een tropisch eiland, denk aan kokosnoot en andere typische paradijselijke vruchten. Het masker wordt niet hard en is dus makkelijk te verwijderen met een washandje en lauwwarm water. Ik vond het een fijn masker en ben blij dat het een duopakje is. Volgende keer als ik in Duitsland ben, koop ik zeker opnieuw maskertjes van Balea!

Wat vinden jullie van dit masker? En hebben jullie nog tips voor een van mijn volgende posts? Laat zeker jullie reactie achter, ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik hou ook wel van zulke dikke crème maskers :D Toch eens halen als ik in Duitsland ben :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb dan altijd het gevoel dat ze lekker voedend zijn voor je huid! :-D

      Verwijderen