zaterdag 31 oktober 2015

Easy Halloween make-up


Halloween is over het algemeen niet aan mij besteed. Desondanks dat feit besloot ik dit jaar toch een Halloweenlook voor jullie te maken. Ik heb de indruk dat dit in beautyblogland wel een 'big deal' is en het leek mij wel leuk om eens gek te doen met makeup. Hetgene wat je hierboven ziet, zijn de belangrijkste dingen die ik gebruikt heb. Benieuwd wat er uiteindelijk van gekomen is? Lees dan gauw verder! 
En dit is m'n uiteindelijke resultaat. Persoonlijk vind ik dat het er beter uitziet dan ik ooit had kunnen denken. Toen ik bezig was, leek het best prima (ik gebruikte de front camera van m'n gsm als spiegel) maar ik was best bang dat de mijn goede camera er compleet anders over zou denken. 

Voor m'n ogen maakte ik gebruik van paarse, bordeaux en donkerblauwe oogschaduw om deze enorme blauwe plekken/wallen te maken. Ik begon met de donkerblauwe kleur en mengde daar de andere kleuren door. Ook gebruikte ik deze oogschaduws om de blauwe plek naast m'n haarlijn te creĆ«ren. Dit is geen precieze wetenschap en dat maakt het net zo leuk om te doen. Je veegt de kleuren wat uit en werkt bij naar gelang wat jij mooi/leuk vindt. M'n lippen heb ik eerst rood gekleurd met 'Monroe Red' van Rituals. Een hele romige rode lipstick die je perfect kunt uitvegen. Daarna bracht ik weer wat oogschaduw aan hier rechts. Puur om daar ook zo'n blauwe plek effect te krijgen. 

Voor m'n neus gebruikte ik de kwast waarmee ik de blauwe plekken heb aangebracht en bracht ik daar de rode lipstick goed fel mee aan. Eerst onder m'n neus en daarna wat in m'n neusgat zodat ook het blauwe/paarse wat nog op de kwast zat, wat mee afgegeven werd. 

Om mezelf wat bleker en 'doder' te doen lijken, gebruikte ik een hele lichte dekkende concealer van Catrice. 

Dus, wat denken jullie ervan? Een geslaagde allereerste Halloweenlook? 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten