dinsdag 20 oktober 2015

Brand Bazaar 2015 in Vilvoorde

Afgelopen vrijdag waren Julie en ik uitgenodigd op het persevent 'Brand Bazaar' in Vilvoorde. Allerlei merken hadden zich verzameld en de handen in elkaar geslagen met LVT PR Benelux om zo een event op poten te zetten dat over meer dan enkel de goodiebag ging. Het contact tussen merk en pers/blogger/... stond echt centraal en dat was eraan te merken! 
We werden allereerst afgehaald aan het station van Vilvoorde door een sympathieke chauffeur in een geweldige BMW. Toen we op het event aankwamen werden we meteen verwelkomd met een tasje koffie van L'Or Espresso en een gebakje. Een stukje verder stond Logitech en het dochterbedrijf met gave speakers en deze winterse opstelling. Wij hebben ons niet op de snowboard gewaagd maar diegene die er het langst op kon blijven, won een snowboard.
De prijs voor meest sympathieke gaat in mijn ogen toch naar deze man van Neuhaus. Oké, ten eerste, hij gaf ons chocolade. Lekkere chocolade trouwens! Maar hij was ook gewoon erg vlot in de omgang en gaf ons absoluut niet het gevoel dat we maar bloggers waren. (Oké, de man van de frietjes en die van de gin waren ook erg leuk!) 


Grohe stond er met hun nieuwe kraansysteem waarmee je zelfs bruiswater uit je kraan kunt laten komen. Wij hadden natuurlijk meer interesse in de flesjes die ze voor ons wilden vullen. Gliss Kur was voor ons eigenlijk het meest relevante. We zijn en blijven natuurlijk grotendeels een beautyblog en daarom dat we toch wel eventjes bij deze producten hebben staan kijken. Binnenkort ontvang ik er normaal gezien om te reviewen voor jullie! 


Ik heb niet overal foto's van aangezien ik m'n handen meer dan vol had na een tijdje maar dit kraampje vond ik anders toch ook wel heel erg interessant. Dit was er eentje met Belgische gins en likeuren en als er iets is wat ik graag drink, is het wel gin. ;) Hier hebben Julie en ik toch ook wel best lang gestaan. 

Het persevent was heel goed georganiseerd, erg mooie merken ook! Op sommige plaatsen was het af en toe wel wat druk maar het was heel fijn om in contact te komen met de mensen achter de merken en met andere bloggers natuurlijk. Zeker wanneer je als kleine blog door anderen herkent wordt. ;) 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

  1. Ik vond het een heel erg plezant event :D Ik vond het ook leuk om je een keertje te ontmoeten :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet eruit als een erg leuk event! Wel opvallend dat de chocolademan het meest sympathiek was haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmmm die chocolade was inderdaad heel erg lekker :-)

    BeantwoordenVerwijderen