donderdag 29 oktober 2015

Bobbi Brown sheer lipstick #23 Pink


Al een hele tijd geleden had ik het geluk om ergens extreem goedkoop deze Bobbi Brown lipstick te scoren (drie euro, dacht ik). Misschien was het vanwege de prijs maar ik ben heel lang gewoon vergeten dat ik hem had en dus lag hij nog steeds beneden in het zakje. Ja, waargebeurd verhaal. Omdat ik wat ben beginnen opruimen, kwam ik deze ongebruikte beauty tegen en besloot ik dat het tijd was om hem eens voor jullie te testen. 
De verpakking is gemaakt van zwart metaal. Lekker strak en simpel met het merk duidelijk in witte letters op de zijkant. Het feit dat verpakking wat zwaarder aanvoelt, geeft het ondanks het simpele uiterlijk meteen toch een iets luxueuzer gevoel. Best raar hoe de zwaarte van een verpakking zo'n ander gevoel kan geven. 

Wat Bobbi Brown zelf over de lipstick zegt: 
A lightweight formula for lips that delivers an effortless wash of color plus nourishing shine.
Klinkt veelbelovend! Laten we eens verder zien of ik hier ook volledig mee akkoord ga. ;) De kleur lijkt hier veel feller dan op de vorige foto en ik moet toegeven dat deze felle kleur ook wel is zoals hij er in het echt in e verpakking uitziet. Blij dat ik de kleur toch correct op de foto gekregen heb! De vorm van de lipstick vind ik op zich wat jammer. Sommige mensen vinden dit heel fijn werken maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de meer klassieke vorm. Wat de afwerking betreft, vraag ik mij af of dit de reden is dat deze lipstick zo goedkoop was of dat dit bij alle lipsticks zo is... 

De kleur wordt door Bobbi Brown omschreven als een 'bright electric pink shade'. 


De kleur is wel nog een stukje feller dan hoe hij hier op foto overkomt. De glans is wel duidelijk aanwezig en ook het feit dat hij sheer is valt zeker op. 


Ook hier lijkt hij een stukje lichter en subtieler dan hij is. Al bij al wel een erg mooie kleur. Hij brengt gemakkelijk aan maar ondanks zijn romigheid moet je toch oppassen met velletjes. De kleur durft zich daar wel wat achter ophopen en dat willen we natuurlijk niet. Echt voedend zou ik hem ook niet noemen. Na een tijdje krijg ik wel een licht droog gevoel maar dat heb ik uiteindelijk met alle lipsticks. 

De lipstick is door z'n romigheid natuurlijk geen recordhouder als het gaat over hoelang hij op de lippen blijft zitten maar wat drinken en iets kleins eten moet lukken. Na je lunch zul je hem waarschijnlijk wel moeten bijwerken. Maar soit, het is niet dat hij beweert de hele dag op je lippen te blijven. 

Voor de prijs die ik betaald heb, ben ik zeker tevreden. De volle pot (€26) zou ik er wel nooit aan geven maar dat zou ik sowieso niet snel aan één lipstick besteden. Een beetje gierig zijn we nog altijd. Dus als conclusie een fijne lipstick voor wie er het geld voor heeft maar als je een duurdere lipstick wilt kopen als treat voor jezelf, kies dan MAC of YSL. Die merken spreken mij persoonlijk nog altijd harder aan dan Bobbi Brown. 

Heb jij ooit al een lipstick van Bobbi Brown geprobeerd? 

Liefs
Veronique 

7 opmerkingen:

 1. Mooie lipstick, Veronique! Ik merkte net dat Julie een tijdje geleden een reactie gepost had dat je mij vermeld had ergens :) Nog eens bedankt daarvoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind je blog super :D Lees graag zulke verhalen! Bedankt trouwens!

   Verwijderen
 2. wat een mooie kleur zeg! staat je super goed! ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, maar zou daar graag eens verandering in brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Voor deze lipstick had ik er ook geen ervaring mee :p

   Verwijderen
 3. Oehh...mooie roze kleur, staat je trouwens prachtig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij staat je wel erg mooi! Wat een geluk ook dat je hem zo goedkoop hebt kunnen bemachtigen! Ik heb zelf nog niks van Bobbi Brown, maar de prijzen vind ik altijd wel vrij hoog, zeker voor een merk dat ik nog niet zo goed ken! Voor zo'n kleine prijs zou ik hem ook zeker wel willen hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen