zaterdag 12 september 2015

Throwing them out


Donderdag besloot ik de badkamer nog eens onder handen te nemen en dan met name mijn eigen kastjes. Er kon niets meer bij en het leek mij onmogelijk dat ik alles nog echt ging gebruiken. Sommige dingen waren gewoon al super oud of werden gewoon niet meer gebruikt. Om die reden heb ik die verpakkingen leeg gemaakt en laat ik nu dus aan jullie zien wat ik allemaal weggooi.  Deze shampoo had ik al lang niet meer gebruikt en er zat nog een heel klein beetje in. Dit was er zo moeilijk uit te krijgen altijd dat ik besloot de bus gewoon leeg te spoelen. Ik kan mij wel herinneren dat ik het een fijne shampoo vond maar niets geweldigs. Deze drie kleine douchegels hoorden bij een setje dat ik voor m'n 19e verjaardag van m'n toenmalig vriendje gekregen heb. Ze waren ook niet slecht maar mijn verzameling is nu eenmaal altijd erg uitgebreid geweest en er waren er die ik beter vond. Raspberry and blackberry was wel bijna op. In de andere twee zat nog ongeveer een derde. Van deze shampoo had ik nog twee bussen staan waar in allebei nog een beetje inzat. Deze heb ik dan leeggemaakt door het gewoon over te gieten in de andere. Ook deze twee scrubs waren bijna leeg maar nog net niet helemaal. De Pink Grapefruit rook nog lekker maar was volledig uitgedroogd terwijl de Peach Vineyard was beginnen stinken. Vond het heel jammer maar het heeft dan uiteindelijk geen zin om die nog langer te bewaren. Deze Kokos douchegel was een van de eerste dingen die ik gekocht had van The Body Shop, dus je kunt dan ook al wel raden dat hij ondertussen al vier jaar oud is. Deze was vooral qua structuur veranderd en heel erg dik geworden. Ook de geur was niet meer zo lekker als vroeger. Dit uitspoelen was wel erg moeilijk. De aardbei had enkel nog een restje onderaan het flesje zitten. Deze beschermende spray staat al gemakkelijk 6 jaar in mijn kast en ik gebruikte het eigenlijk nooit meer. Time to say goodbye dus! Dit zijn dan twee oogschaduwbasissen die ik totaal niet goed vind. Die van W7 werkt helaas niet zoals het zou moeten en die van Catrice is enorm droog. Ik heb ze allebei meerdere kansen gegeven maar ooit moet je gewoon afscheid kunnen nemen en dit was het ideale moment. 

Gooien jullie regelmatig dingen weg omdat ze niet goed zijn of gewoonweg al te oud? 

Liefs
Veronique 

3 opmerkingen:

  1. Ik heb mijn badkamer kast deze zomer ook eens volledig uitgemest :) eigenlijk deed dat wel deugd haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien wat je hebt weggegooid! Bij mij in de badkamer staat niet zo veel hihi :).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op een gegeven moment ben je bepaalde producten gewoon zat. Tenminste, soms zie ik ze niet eens meer staan. Bij mij is het ook wel tijd voor een opruiming. Al moet ik toegeven dat ik tegenwoordig steeds meer gelijk weggooi als ik het niets vind. x

    BeantwoordenVerwijderen