vrijdag 4 september 2015

Three years of Vero does this


Drie jaar geleden begon ik met Vero does this. Wauw. Eerlijk is eerlijk, ik had nooit verwacht dat ik het zo lang zou volhouden. Ben nooit een echte doorzetter geweest dus het feit dat ik nu sta waar ik sta, is een hele prestatie. In dit artikel zal ik wat commentaar geven op oude foto's, wat cijfertjes met jullie delen en vooral nostalgisch terugdenken aan die tijd van doen. Een tijd die ik nooit meer terug krijg maar de herinneringen zullen blijven en de toekomst lacht ons toe, niet waar? Kijk even mee naar hoe het allemaal begon en de voorlopige tussenstand. Beginnen doe ik met een foto uit mijn allereerste 'Life through my eyes' met een foto die een maand voor het ontstaan van mijn blog genomen is. Namelijk op mijn 19e verjaardag. Toen mijn haar nog kort was, mijn gezicht nog wat boller en ik wat minder vrijgezellig. Le boyfriend van toen hoor ik eigenlijk niet meer maar aangezien we ook niet bijzonder lang samen zijn geweest, schrik ik daar absoluut niet van. Life goes on. In november 2012 kwam Julie bij de blog bij. Ik schrik er eigenlijk van dat ik het toch een dikke twee maanden zonder haar gedaan heb. Momenteel voelt het soms meer alsof zij de blog volledig overneemt omdat ik de energie er gewoon niet voor kan opbrengen. Ben dus oprecht blij dat ik haar heb! Wauw, dat deze foto ook al twee jaar geleden is kan ik amper geloven. Wat mij vooral opvalt eigenlijk zijn mijn wenkbrauwen. Die zijn sindsdien toch een stukje dunner geworden. En mooier eigenlijk. Voor de rest (buiten de duidelijke foundation) vind ik de foto nog altijd wel super. 

Eerlijk is eerlijk ik wou nog meer foto's zoeken maar helaas doet mijn internet nogal rot op dit moment en wil m'n blog amper laden. Daarom hier dus al enkele cijfertjes: 

- Deze blogpost is nr. 1488 wat dus wil zeggen dat wij net geen 500 artikels per jaar gepost hebben. (wat op ongeveer anderhalf artikel per dag neerkomt :p )
-  Op die drie jaar hadden we volgens blogger ongeveer 145 000 pageviews. 
- Zijn er voor zover ik het mij kan herinneren 4 verschillende layouts geweests 
- Mijn blog heeft al 4 vriendjes overleefd (hoera!) 
- De hoeveelheid heartbreaks zal ik maar niet tellen zeker? :p
- Mijn blog heeft ook al 14 herexamens overleefd (waarvan 12 in zijn eerste levensjaar)

Maar waar ik deze post eigenlijk echt voor schrijf, is om jullie nog eens te bedanken. Elke keer wanneer ik mij weer met een bang hartje openstel en vertel wat er op m'n lever ligt, is er wel iemand die met een lieve reactie mijn dag weer goed maakt. Ik weet niet of Vero does this zonder jullie vandaag haar derde verjaardag zou vieren. Bedankt! 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Ben blij dat je voor je blog zoveel doorzettingsvermogen hebt, hopelijk ga je nog lang door!
    Liefs sabrina

    BeantwoordenVerwijderen