donderdag 17 september 2015

Sleek Vintage Romance


Al sinds de eerste blogpost die ik over dit palette gelezen had, was ik verkocht. Regelmatig stond dit item in een of ander digitaal winkelmandje maar altijd twijfelde ik. Al was het maar vanwege verzendkosten die betaald moesten worden. Nog minstens één keer per maand dacht ik wel aan dit palette tot het uiteindelijk langzaamaan uit mijn gedachten verdween. Ik had me er bij neergelegd dat ik dit niet aan mijn collectie zou toevoegen. Tot afgelopen maandag. Ik liep in Leuven de Di binnen en zag daar een rek met Sleek staan. Inclusief dit palette. Ik swatchte twee kleuren en was verkocht. Fysiek winkelmandje in en naar de kassa voor ik van gedachten veranderde.
Het palette komt weer in zijn typische verpakking. Een matzwart doosje met "Sleek" er in glanzende letters op. Wanneer je het opent, lachen de grote spiegel en leuke namen je toe. Ik hoop dat de namen een beetje leesbaar zijn hier en anders lees je ze hieronder nog eventjes bij de swatches. 


Hier heb ik in Photoscape eventjes met de warmte gespeeld omdat dit de kleur veel beter weergeeft dan onbewerkt. Mjn camera maakt alles zo koel. Toch een de instellingen beter bekijken. Zoals je ziet zijn zo goed als alle kleuren lekker shimmery en van Sleek vind ik dit prima. Dan weet ik dat de kleuren mooi gepigmenteerd zijn. 


De bovenste rij: 

Pretty in Paris: Een mooie shimmery witzilveren oogschaduwkleur. Prima pigment, zeker goed op te bouwen en geeft niet teveel fall-out. Hoogstens wat glittertjes. 
Meet in Madrid: De gouden tegenhanger van 'Pretty in Paris'
Court in Cannes: Een goud/bruine kleur. Erg warm, iets minder gepigmenteerd dan ik gewoon ben van Sleek 
Lust in LA: Een donkerdere bruine shimmery kleur. Ook iets minder gepigmenteerd in mijn ogen. 
Romance in Rome: Een glanzende marineblauwe kleur. Iets stroever dan de rest, wel mooi opbouwbaar pigment. 
Propose in prague: Een matte warme bruine kleur. Mooi pigment voor een matte kleur! Mijn favoriete rij, de onderste: 

A Vow in Venice: Een erg mooi gepigmenteerde, roos-grijzige kleur. Heel moeilijk te omschrijven, wel erg mooi. 
Marry in Monte Carlo: Weer glanzend en mooi gepigmenteerd. Een van mijn favoriete kleuren. een roos/paarsige kleur. Weer redelijk moeilijk te benoemen, vind ik. :p 
Honeymoon in Hollywood: Matte kleur met glitters erin.Hele mooie paarse kleur met prachtig pigment. Iets droger dan de echte glanzende kleuren. Heb hem net nog eens geswatched en ik ben nog steeds zwaar onder de indruk. 
Bliss in Barcelona: Donkere paarse kleur, heel koel. Licht glanzend. Ook weer heel mooi pigment! 
Forever in Florence: Een matte aubergine basis met glitters erin. Zelfde structuur als Honeymoon in Hollywood. Fan van deze kleur! 
Love in London: Een licht glanzende zwarte kleur met glitters. Niet pikzwart als je het swatcht maar nog altijd wel mooi. Na deze look ben ik helemaal verkocht. Ik gebruikte Pretty in Paris in mijn ooghoeken tot één derde van mijn bewegend ooglid. Op de rest van mijn bewegend ooglid deed ik Meet in Madrid. Voor in de crease koos ik voor Marry in Monte Carlo. Om het geheel iets donderker en feller te maken, koos ik voor Honeymoon in Hollywood in mijn buitenste ooghoek in de crease. Normaal ging ik deze ooglook er afhalen nadat ik de foto's gemaakt had, maar ik was zo verkocht dat ik toch besloot hem op te houden ook al zat ik maar gewoon thuis. Onder deze oogschaduw heb ik een oogschaduwbasis van Mica Beauty gebruikt (mocht je die ergens vinden, aanrader!). 

Ik weet ineens weer waarom ik Sleek altijd zo'n topmerk vond. Dit palette verdwijnt in de badkamer om het regelmatig bij m'n make-up te gebruiken. Wauw, ik ben echt verliefd. 

Jullie al ervaring met dit palette?

Liefs
Veronique 

4 opmerkingen: