dinsdag 15 september 2015

Showing the stash | Oogschaduwpalettes


Als er iets is waar ik geen genoeg van kan krijgen, zijn het wel oogschaduwpalettes. Ik heb er erg veel en het leek mij eens leuk om ze bij elkaar te leggen en aan jullie te laten zien. Eerlijk is eerlijk, het zijn er meer dan ik verwacht had en dan heb ik ze nog niet eens allemaal meteen teruggevonden. Het doet mij ook pijn om te zien dat sommigen er slecht aan toe zijn (oftewel doordat ze een keertje tegen de vloer geknald zijn, het hele broze oogschaduws zijn of beide).Ik begin met de meest onbekende merken die ik in Polen gekocht heb. Of toch de bovenste drie. De pigmentatie van alle drie is super maar helaas zorgen ze ook voor erg veel fall-out. Het onderste palette heb ik van Liesbeth gekregen voor mijn verjaardag een paar jaren geleden en is van het merk Ingrid. Volgens mij is dit te verkrijgen bij de Big Bazaar.


Dit enorme palette was een cadeautje van Patricia. De kleuren zijn super mooi maar eigenlijk heb ik het nog niet veel gebruikt vanwege het formaat. Dit is gekocht bij de Ici Paris en is van het merk Only You. Het bevat niet enkel oogschaduw maar ook lipgloss, blush, oogpotlood en kleine kwastjes.


Het bovenste palette ziet er maar zielig uit. Ik gebruik het niet zo vaak omdat de oogschaduw heel gevoelig is en de kleurtjes ook niet zo geweldig. Ik gebruik dit dus enkel als ik echt een felle kleur nodig heb voor een of andere look. Het andere palette komt ook van de Action en is best goed voor de prijs.


Het bovenste palette is er eentje van de H&M en ziet er op het eerste zicht erg mooi uit maar de pigmentatie valt een beetje tegen. Het andere palette kocht ik aan het begin van mijn make-upverslaving en pak ik er nu ook nog maar zelden bij. Het komt van de Claire's en is weer zoiets dat ik enkel neem als ik een fellere look wil maken.


Ik dacht dat ik meer palettes van Essence had en ik kan mij precies herinneren dat ik er minstens eentje "kwijt" ben. Je ziet hier 'All about roses', de essence Quattro "Most wanted", Essence "Night Club" en "To die for". About Roses heb ik nog niet geprobeerd maar van de andere ben ik best tevreden!


Wederom een mix van merken. Links zie je het Iconic I palette van Make-up Revolution, bovenaan een palette van NYX en rechts eentje van MUA. Helaas sneuvelde dit een half uurtje nadat ik het kocht al doordat het uit de auto viel. Heb het altijd bewaard vanwege de kleuren die nog heel zijn maar pak het niet zo snel.


Dit palette van MUA was letterlijk nog nooit gebruikt toen het op de grond kletterde. De eerste maal kon ik het nog herstellen maar toen iemand hier thuis het een tweede keer liet vallen, heb ik het zo aangetroffen. Gelukkig nog wel bruikbaar maar niet zo mooi meer om naar te kijken. Het andere palette gebruikte ik vroeger vaak en is er eentje van NYC.


En hier komen we aan Catrice waar er ook twee palettes van ontbreken. Boven heb je Absolute nudes en onderaan de quattro "Frozen Yogurt" 


Deze palettes zijn van de Rituals. De drie bovenste zin gewoon oogschaduw duo's en het onderste is eerder een bronzer/highlighter palette dat ik voornamelijk als oogschaduw gebruik. 


Deze palettes horen bij de eerste die ik gekocht heb. Ze zijn van Sleek en ik heb ze lang laten verstoffen en recent heb ik weer ontdekt hoe goed deze zijn. Links zie je 'Au naturel', boven zie je 'Oh So Special' en onderaan 'Storm'. Ondertussen heb ik ook nog Vintage Romance gekocht. Deze stond eigenlijk al erg lang op m'n wishlist. Komt nog een review van online! 


En dan de palettes van W7. Ik heb 'In the buff', 'In the nude', 'In the mood', 'In the city' en in het middel zie je voor de eerste keer eens geen dupe van Urban Decay en dat palette heet "Silky eyes mauve magic". 

Zo, ik heb duidelijk heel wat palettes en misschien moet ik toch stilaan toch minderen met het kopen ervan... Hoewel ik moet zeggen dat ik er heel wat toch gewoon gebruik. 

Hebben jullie veel palettes? 

Liefs
Veronique 

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat een hoop palette heb je en ze zijn mooi. Vooral Revolution en MUA ook qua kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen