zaterdag 19 september 2015

New in | Sleek & Real Techniques


Aangezien ik vergat een foto's van het zakje te nemen, dan maar het logo van het merk dat de grootste hap uit m'n budget nam op m'n shopping tripje naar Leuven. Al voor ik naar daar vertrok, wist ik dat ik enkele kwasten van Real Techniques wilde kopen. Ik wist alleen nog niet zo goed welke ik dan precies wilde hebben. In de Di verkopen ze die tegenwoordig samen met nog andere fijne merken die je voor de rest zo goed als alleen online kunt vinden. Met veel moeite beperkte ik de schade en kocht ik dus enkel een paar dingen van Real Techniques en Sleek. De rest is voor een volgende keer. ;) Ondanks dat ik eigenlijk absoluut niet zoveel gekocht heb, wilde ik het toch aan jullie laten zien. Sharing is caring en ik vind het ook altijd leuk om te zien wat mensen gekocht hebben, al zijn het maar enkele dingen. Maak het jezelf comfortabel en geniet dus van deze mini shoplog. 


Wat al eeuwen op m'n wishlist stond maar ik eigenlijk al zo goed als opgegeven had, was dit palette van Sleek. Ik weet nog goed dat ik dit bijna twee jaar geleden zelfs in Antwerpen gaan zoeken was maar helaas, daar hadden ze het niet. Online heb ik dit uiteindelijk niet gekocht vanwege de verzendkosten. Toen ik het kleine schap van Sleek ontdekte, maakte mijn hart een sprongetje. Een net iets groter sprongetje toen ik zag dat ze palettes verkochten en jaaa! Ik twijfelde zelfs nog even tussen dit palette en het Sunset palette maar diep vanbinnen wist ik het wel. Dit moest en zou ik mee naar huis nemen. 

Ik rekende deze schoonheid af voor €10,99Deze 'Core collection' van Real Techniques heb ik eigenlijk per ongeluk gekocht. Ik ging normaal gezien "Sam's picks" kopen maar deze hadden ze niet en ineens dacht ik dus dat ik met Patricia had afgesproken deze te kopen.. Achja, shit happens zeggen we dan. Uiteindelijk ben ik er nog altijd wel erg blij mee. De kwasten zijn zeker bruikbaar en ze hebben allemaal wel hun doel. Enkel misschien de platte foundationkwast aangezien ik er zo al eentje heb en voor mijn concealer een andere kwast gebruik. Misschien deze dan toch eens in mijn routine krijgen. 

Van links naar rechts: Contouring brush - flat foundation brush - detailer brush - Buffing brush 

Deze schatjes kostten mij €26 


Een kwast die wel op het lijstje stond, is deze blush brush van Real Techniques. Patricia en ik werden meteen verliefd toen we deze online zagen puur omdat het zo 'fluffy' is. (It's so fluffy I'm gonna die!) Eigenlijk kan ik aan deze beauty amper woorden vuil maken momenteel.. Dat lees je wel bij de review! 

Deze kwast kostte €13. 

Uiteindelijk dus maar drie dingen maar ik betaalde er wel 50 euro voor. Lijkt me een goede reden om zulke investeringen toch te delen met jullie. ;) 

Liefs
Veronique 

1 opmerking: