dinsdag 29 september 2015

Life through my eyes | September #4


Een dagje later dan normaal de bedoeling was maar mijn foto's wilden zondagavond niet uploaden en het leek me een beetje stom om het ergens maandagnamiddag te posten (en ik had eigenlijk ook geen tijd om er aan te werken). Vandaar dus dat het een dagje opgeschoven is. Vorige week was de eerste week van het academiejaar en ik heb het toch gevoeld. Terug vroeg moeten opstaan maar nog niet op tijd kunnen gaan slapen, blijkt toch vermoeiend te zijn. Normaal gezien ben ik dan ook heel blij als het zaterdagnacht is want dat wil zeggen dat zondag, m'n rustdag, er is. Deze week was dat ook niet waar en dus kon ik pas zondagavond mijn bed in ploffen om eventjes te bekomen van een drukke maar vooral heel erg leuke week. 
Het was weer zover. Eerste dag van het academiejaar en wat waren we gelukkig... Of toch niet... Nathalie zag er wel heel triest uit eigenlijk. 


Gelukkig waren Patricia en Sander woensdagnamiddag ijsjes gaan halen en kon ik toen ik thuiskwam genieten van dit Oreo ijsje. 


En daarna besloot ik dat het toch even tijd werd om iets voor school te doen. Ik nam mijn laptop en wat papieren die ik gekregen had op school erbij en begon te lezen. 


Na een tijdje nam ik er maar wat thee bij in de hoop mij beter te kunnen concentreren maar helaas. No can do. Het was nog veel te vroeg in 't academiejaar om zoveel moeite te steken in iets waar ik nog niet eens zeker van was wat ik ermee moest aanvangen. 


Donderdag liep ik al heel de dag rond zoals een kieken zonder kop. Die avond was het de eerste TD en die konden we natuurlijk niet missen. Helemaal opgedost (met mijn lint aan!) vertrok ik dan maar naar Geel voor een avondje dansen, dansen, dansen! 


Om de dag erna er iets minder fris uit te zien en door Nathalie op de foto gesleurd te worden. Tsja... 


Nogal veel foto's van snapchat deze keer :p Vrijdag wisten we niet wat we wilden eten en dus stelde ik voor om Chinees te gaan halen. Patricia en ik waren bezig met een spelletje 'Guess the song' en deden onderweg rustig verder. (ik was trouwens niet aan het rijden). Vrijdag na het werk gingen we met drie nog eens op stap. Uiteraard vroeg dit ook om een Selfie om te laten zien dat we een topteam zijn! 


Ook zaterdag een selfie met een collega (die niet aan het werken was) 


Zondagmiddag vond ik Minou half verstopt in Patricia haar turnzak. Om haar te plagen heb ik de zak van tafel genomen en bij de 'handvaten' gepakt. Minou bleef er gewoon inzitten en leek mij volledig te vertrouwen. What a cutie. En deze LTME eindigt met twee foto's van het hondje van mijn baas. Een enorm lief en schattig beestje dat luistert naar de naam Sumo.

Fijne week nog mensen!

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten