maandag 21 september 2015

Life through my eyes | September #3


Nog een dik uurtje en het is 21 september. Klinkt misschien niet zo speciaal voor jullie maar voor mij wil dit wel zeggen dat mijn vakantie echt zo goed als over is. Wanneer jullie dit lezen maak ik mij klaar om naar school te gaan of zit ik zelfs al achter de schoolbanken. Deze afgelopen week was in mijn ogen best rustig. Ik heb vooral series gekeken, opgeruimd... Je kent dat wel, De typische dingen die je doet wanneer je vakantie wat te lang duurt. ;) 
Maandag was ik naar Leuven gegaan en daar heb ik er eigenlijk niet aan gedacht om foto's te maken omdat het zo gezellig was met Lize en Laure. Helaas was ik er maar kort omdat papa zijn onderzoek extreem vlot verliep en moest ik al snel weer afscheid nemen. Eenmaal thuisgekomen was het wel perfect weer om nog wat foto's te maken voor de blog. De review van deze Vintage Romance hebben jullie vorige week al voorbij zien komen. 


Minou is een schatje over het algemeen. De laatste tijd vraagt ze erg veel aandacht en toen ik buiten stond te roken klom ze op een stoel om te laten zien dat ze er ook nog was. En Toby op de achtergrond die eigenlijk altijd aandacht wilt. 


Daarga ging ik naar binnen en voor ik het wist lag ze op mijn schoot. 


Dinsdag kwam Patricia van school en had ze honger. Ik deelde deze mening en dus maakten we hotdogs voor ons. De laatste tijd eet ik ook graag die gedroogde/gefrituurde uitjes. Zeker op een hot-dog smaakt dit heerlijk. 


Wat later die dag kon ik het niet laten om een look te maken met het nieuwe Sleek palette. De kleuren smeekten om gebruikt te worden en ook al moest ik nergens meer naartoe, heb ik hier de rest van de dag mee rond gelopen. I love it! Donderdag heb ik een feestje en ik denk dat ik dan weer voor deze look ga gaan. 


Terwijl ik de review schreef, swatchte ik de onderste rij kleuren nog eens op mijn arm om ze echt goed te kunnen beschrijven. En weer werd ik verliefd op de kleuren. 


Snapchat heeft een nieuwe update uitgebracht met leuke effecten. Elke dag verdwijnt er wel weer eentje en komt er een nieuwe bij. Al hoop ik dat die oude ook nog terugkomen want deze vond ik wel erg grappig. Ik ben ineens 60 jaar ouder. Toen we wilden eten, sprong Tweety op mijn schoot en zo heb ik dus donderdag het avondeten doorgebracht. Erg gezellig. 


Vrijdag gingen we boodschappen doen en omdat het al heel de dag afwisselend regende en mooi weer was, klegen e deze prachtige regenboog. 


Van bij de Jumbo namen we een klein bakje sushi mee als voorgerecht (voor Patricia en mij) en damn, het was superlekker. Patricia en ik kunnen al niet wachten tot mama en papa nog eens niet thuis eten want hier in Turnhout is een sushi geopend en dan zoeken we te bestellen. 


Dikke vriendjes tegenwoordig! 
Vrijdagavond moest ik niet werken en ging ik dus naar de Irish pub. Karaoke! Zelf heb ik niet gezongen maar de sfeer was super en ik heb m'n benen van onder m'n lijf gedanst. 

En dat waren alle foto's van afgelopen week. Deze week ga ik dus terug naar school en dat wordt sowieso leuk maar ook weer erg druk. Ik ga dus proberen om artikels te schrijven maar ik kan niets beloven. 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten