maandag 14 september 2015

Life through my eyes | September #2


Ik zou bijna denken dat ik deze week iets te veel gedronken heb of m'n hoofd serieus gestoten heb want ik kan mij plotseling niet meer herinneren wat ik maandag en dinsdag allemaal gedaan heb... Oeps! Of ik deze week echt zo'n alcoholieker ben geweest, kun je zometeen zelf lezen. Ik wou alvast even benadrukken dat hetgene wat ik nog wel weet van deze week enorm fijn was! 
Maandag was een rustige dag. Zo rustig zelfs dat ik oprecht niet meer weet wat ik toen gedaan heb buiten het kijken van Ratatouille en nog enkele andere films. Iets zegt mij dat ik die dag wel buiten geweest ben maar ik weet dus echt niet meer naar waar. Oeps... In ieder geval, maandag was dus duidelijk erg rustig. 


Dinsdag moesten we met deze dwaze diva naar de dierenarts. Ja, ik noem haar dwaas want mijn jarenlange vermoeden is bevestigd. De kat van mijn zus is een beetje dom. Of een beetje heel erg dom. Maar wel heel lief. 


Daarna mocht ik eten maken voor papa en mij. Ik maakte pasta met kaassaus en hesp en groentjes. Het smaakte super goed! 


Woensdag stond ik voor de verandering al om 9u15 naast mijn bed. We zouden namelijk naar de Media Markt rijden omdat ik perse een iPhone wou. En tadaaa! Vanaf deze foto is mijn lieve, trouwe Nokiaatje dus officieel met pensioen en worden de foto's gemaakt met de iPhone. 

In de namiddag beseften Dries en ik dat we nog geen cadeautje voor Nathalie hadden en holden we nog snel naar de winkelstraat. 


Want die avond gingen we eerst iets eten en daarna iets drinken in Geel. Vanwege mijn voorliefde voor de Irish pub zijn we dan ook daar beland. Nathalie en Dries besloten eens gek te doen en een absinth te delen. Aangezien ik met de auto was, dronk ik wijselijk voornamelijk cola light. 


Normaal doe ik dit niet maar omdat ik toch wel erg veel gegeten had en het nog redelijk vroeg was, besloot ik een gin tonic te drinken. Hierna nog genoeg cola gedronken dus dat zat allemaal wel snor. 


Een deel van Nathalie haar cadeau was een klein pakje Bean Boozled challenge. Ik heb gelukkig niks extreems vies gehad. Eerlijk is eerlijk trouwens, baby whipes zijn erger dan het klinkt. 


Op donderdag wilde ik weer een rustig dagje houden en stak ik deze Rituals kaars voor het eerst aan. Heerlijke geur trouwens!


Daarna besloot ik ineens een badkamerkastje op te gaan ruimen. 


En foto's te nemen van al mijn palettes.


En die foto's al te bewerken. 


Vrijdag moest werken en had ik nog eens extra moeite in mijn make-up gestoken. Ik zie er nogal bleek uit maar dat komt door het licht. 


Uiteindelijk moest ik toch niet werken en leek me dat een goede gelegenheid nog eens een bezoekje aan mijn favoriete Irish Pub te brengen, die hier in Turnhout.


Aangezin dat enkele vrienden van mij daar zaten. 


Zaterdag bestond uit boodschappen doen, bijpraten met Patricia en weer gaan werken. 

En zondag was de ideale dag om m'n bed niet uit te komen. Buiten toen ik voor Patricia en mij eten wilde halen in de frituur. Die uiteindelijk dicht bleek te zijn. Gelukkig hadden we nog friet en partysnacks in de vriezer en hebben we dat maar gegeten. 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Aho.. ik vond baby wipes best lekker, omdat ik alle andere verrotte jelly beans had! :') Oh yaaas, welkom bij de iPhone-squad. Nokia's zijn top telefoons, maar ik kan geen afstand doen van de smartphone. Je kunt er zoveel mee, vooral social media, handig voor de blog, maar de foto's thoooo! Gorgeous kwaliteit. Soms een dagje chillen is niet verkeerd! Haha, ik vind het heerlijk ook om producten op te ruimen, die make-up producten bij elkaar.. dat is gewoon liefde!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn Nokia was ook al een smartphone maar je kon er gewoon niet zoveel mee als met de iPhone :p en die baby whipes waren precies zwitsel :p niet meteen mijn favoriete smaak jelly bean ;)

      Verwijderen