zondag 13 september 2015

Julie | Yves Saint Laurent - Rouge Volupté Nude Beige

http://www.verodoesthis.be/2015/09/julie-yves-saint-laurent-rouge-volupte.html

Mag ik om te beginnen een minuut stilte vragen, om schaamteloos te staren naar de beauty op de foto hierboven? Ik wou al zo lang en zo graag een lipstick van Yves Saint Laurent omwille van de prachtige huls. Probleem was dat deze schatjes al snel 31 euro kosten! Om die reden had ik mezelf nog niet toegestaan om in de winkel alle kleuren is van naderbij te bekijken. Ik had al besloten dat het bij een droom zou blijven, tenzij ik hem eens cadeau kreeg. Nu zag ik onlangs echter bij Sophie van Mademoiselle Sophistique een blogsale. Zij bood deze Rouge Volupté lipstick aan voor slechts 19 euro en hij was amper gebruikt. Nog voor je tot tien kan tellen had ik al een mailtje getypt aan Sophie en gelukkig was nog niemand me voor geweest. De kleur is Nude Beige en dat leek me een prachtig neutrale kleur om eens een lipstick te ontdekken. Kijken jullie mee?


De kleur is prachtig zachtroze, echt een perfect nude kleurtje. Beige herken ik er niet in, ik had hem eerder Nude Pink genoemd denk ik dan. De huls is natuurlijk prachtig en een je lippen bijwerken is dan ook een feestje met dit exemplaar in je handen. De lipstick voelt ook echt zwaar aan en je merkt gewoon het verschil in kwaliteit met andere lipsticks. Ik ben zo’n weirdo die ook altijd ruikt aan lipsticks en deze geur is echt lekker! Hij ruikt een beetje fris-zoet, helemaal anders dan die van MAC. 


De lipstick is echt boterzacht en glijdt soepel over je lippen heen. Hierdoor is het natuurlijk lipstick die uren muurvast blijft zitten, maar zoals ik eerder al zei, vind ik bijwerken hiermee geen probleem! Bovendien slijt het kleurtje erg mooi omdat hij zo subtiel is. Ik heb hem in ieder geval al een paar keer gedragen en vind wel dat hij een tweetal uur mooi blijft zitten als je niet te veel eet of drinkt.Ik denk dat deze lipstick zelfs één tintje lichter is dan mijn natuurlijke lippen. Toch is dit voor mij een my-lips-but-MUCH-better kleurtje. Ik vind hem echt geweldig en omdat hij zo comfortabel zit, vergeet je haast dat je lipstick op hebt. Hij droogt je lippen niet uit, in tegendeel! Je lippen voelen super zacht, alsof je een lippenbalsem op hebt. 
Op deze foto draag ik eigenlijk geen make-up, behalve dan de lipstick. Ondanks dat ik mezelf hier een beetje vreemd bij voel, wou ik jullie toch graag de lipstick in actie laten zien! Ik vind hem er echt geweldig uitzien en hij kan dan ook perfect dienen als everyday kleurtje. Je hebt het vast al lang door: ik ben verliefd! Ik vermoed dat dit niet mijn laatste lipstick van YSL is, maar dan wil ik er wel echt voor sparen of vragen voor Kerst of mijn verjaardag of zo… Er zijn helemaal geen minpunten te vinden aan deze lipstick, dus het is wat mij betreft zeker een aanrader!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie zelf al een lipstick van YSL in jullie bezit? Laat me zeker weten welke andere kleur jij zou aanraden! Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen:

 1. Deze heb ik ook! Hij is zo mooi.. Staat jou ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleuren van YSL vind ik écht super mooi, maar - sorry ik kan er écht niet aan doen - ik vind die verpakkingen echt zoooooooooo verschrikkelijk kitscherig :p ! Help! Ik wil er al zo graag een, maar ik kan niet om die verpakking heen. Deze kleur vind ik trouwens héél mooi staan bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Laura! Ik vind ze net zo mooi! ;-) En bedankt voor je lieve compliment!

   Verwijderen
 3. Prachtige lipstick is het. Helaas houdt het prijskaartje mij ook tegen . Ik ben zo'n cheap skate die liever niet meer dan 4 euro neerlegt voor een lipstick. [ en er zijn er zat die dan serieus 5 of meer uren blijven zitten ]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je wel hoor! Daarom dat ik deze toch van iemand overgekocht heb, en niet de volle pot wou betalen! :-)

   Verwijderen
 4. Heel mooi kleurtje! Ik denk dat ik mij binnekort ook zo een lipstick ga aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En oeh, spannend! Laat zeker weten welke je kiest! ;-)

   Verwijderen
 5. Ohhh I like! Ja, ik vind dit een heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen