woensdag 23 september 2015

Julie | Nail Art Inspiration

http://www.verodoesthis.be/2014/12/julie-nail-art-inspiration.html
(bron foto)


Het is echt te erg met me gesteld… Ik moest bovenstaande meme maar liefst twee keer lezen voor ik door had over welke ‘language’ het ging! Natuurlijk ken ik Pools als taal en Polen als land. Maar inderdaad, het woord polish lees ik met nagellak in gedachten. Daarom leek het me leuk om op zoek te gaan naar leuke inspiratie foto’s voor nail arts. Zoals jullie weten heb ik een wekelijks ‘Friday Nails’ artikel, en het kan nooit kwaad om wat extra inspiratie op te doen.


 (bron foto)

 (bron foto)

 (bron foto)

 (bron foto)

 (bron foto)

 (bron foto)

 (bron foto)

 (bron foto)

 (bron foto)

 (bron foto)

 (bron foto)
 (bron foto)

 (bron foto)

(bron foto)Ziezo, dit was mijn inspiratie artikel. Ik koos bewust voor geen al te ingewikkelde patronen. Deze kan ik zelf ook nooit maken, dus dan wil ik er ook niet over dromen. De nail arts in mijn artikel zijn, voor de handige mensen onder ons, misschien nog wel haalbaar! Welke vind jij trouwens de mooiste? 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten