zondag 6 september 2015

Julie | Montagne Jeunesse Lemon Zest Peel Off Mask

http://www.verodoesthis.be/2015/08/julie-montagne-jeunesse-lemon-zest-peel.html

De eerste zondag van de maand september valt al behoorlijk laat. Toch heb ik vandaag naar goede gewoonte weer een maskerreview voor jullie. Ik heb al heel wat verschillende merken uitgeprobeerd en deze keer kies ik voor een masker van Montagne Jeunesse. Hij zat in een duopack met een ander masker van dit merk, maar die komt een andere keer aan bod. Ik kocht dit setje een keer spotgoedkoop bij de Action, al weet ik de exacte prijs niet meer. Vorige maand liet ik jullie al een peel off masker van Freeman zien (hier), en toen zei ik dat peel off toch niet echt iets voor mij is. Ik was benieuwd of een ander merk me ook op andere gedachten kon brengen. Kijken jullie mee?Dit masker zou er voor moeten zorgen dat je gezicht een detox krijgt en dat het je huid reinigt en nieuwe energie geeft. Het masker bevat citroen, groene thee en gemberwortel. Zoals je bij de ingrediënten kan zien staat parfum vrij hoog in de lijst. Als dit iets is waar je snel op reageert zou ik dit masker skippen. Ikzelf heb er geen last van en bovendien bevat dit masker ook verschillende fruitsoorten zoals framboos, granaatappel, rode druif… Als verzorgende ingrediënten kan je dan weer aloe vera, lotus bloem en vitamine e zien staan. Jammer dat deze onderaan de lijst zitten.
Je ziet er amper wat van terug, omdat dit opnieuw een gelmasker is. Eerlijk gezegd smeerde dit al een stuk vlotter uit dan het masker van Freeman. Daarbij heb je echt de indruk te denken dat je lijm te pakken hebt. Het masker had niet echt een sterke geur, het rook wel een beetje citrusachtig maar het is niet zo dat dit je al tegemoet komt van zodra je de verpakking openscheurt. Als het goed is, laat je dit masker 15 à 20 minuten op je gezicht zitten. Ik werk dan altijd graag nog een beetje verder, maar je kan ook gewoon die tijd gebruiken om te ontspannen. Het afprutsen van dit masker ging iets vlotter omdat het niet zo hard was blijven plakken in haartjes en wenkbrauwen. Toch kon ik ook dit masker niet in een paar grote stukken er af trekken en moest ik mijn gezicht toch echt met een washandje en water wassen om alle restjes te verwijderen. Mijn huid voelt zeker proper en zacht aan, maar verder zie ik geen spectaculaire veranderingen.

Ik zou dit masker zeker kunnen aanraden, gewoon omwille van zijn zachte geur en makkelijke applicatie. Persoonlijk gebruik ik toch liever maskers in een crème structuur die je er gewoon kan afwassen of zoals de verse maskers van Lush.

Gebruik jij liefst een peel off masker? Of toch liever eentje die je gewoon moet afspoelen? Laat het me zeker weten als je nog aanraders van maskers hebt!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik hou wel van een peel off masker, veel minder zooi xD En het is hartstikke leuk, ziet er best wel griezelig uit haha

    BeantwoordenVerwijderen