woensdag 9 september 2015

Julie | Mijn Nagellak Stash

http://www.verodoesthis.be/2015/08/julie-mijn-nagellak-stash.html

Ik vind het altijd leuk om in de stash van iemand anders rond te kijken op blogs. Meestal is het jaloersmakend veel, maar dan besef ik dat mijn vrienden dat nu ook al vast over mijn collectie denken. Ik liet jullie op Verodoesthis al eens mijn lipstick stash zien (die nu overigens nóg veel groter geworden is!) en ook mijn parfum stash kwam al eens aan bod. Vandaag is het tijd om jullie een kijkje te geven tussen al mijn nagellakjes. Ik heb ze eerst per categorie gesorteerd, en zo wil ik ze dan ook aan jullie laten zien! Benieuwd? Lees snel verder!
Brand Focus 
 


Ik ga beginnen met de merken waar ik meerdere lakjes van heb! Als eerste laat ik jullie Bourjois zien. Ik vind Bourjois een super fijn merk en hun nagellakjes vind ik zeker aanraders. Het is alleen die prijs van €8.50 die me er van weerhoudt er veel meer van te kopen. Ik overloop telkens even de lakjes en als ik er al eens een Friday Nails artikel over geschreven heb, link ik die onder de naam en dan kan je er op klikken. Ik heb ook een aantal lakjes nog niet gedeeld in mijn Friday Nails, maar sommigen daarvan gaan zeker nog aan bod komen! ;-)


-      LaLaque – Orange-      1 seconde – Monster Blood


-      French Manucure set

En dan zien jullie hier al mijn lakjes van Catrice. De drie linkse komen uit een Limited Edition, de twee in het midden zijn er met glitters en dan daarnaast staan drie gewone lakjes en een silk matt top coat.-      Celtica LE – Love, Peach & Hamony-      Catrice – Berry Potter & Plumbledore


Flormar is een merk dat in België en Nederland nog niet zo erg makkelijk te krijgen is. In Duitsland en Tenerife is dit echter niet zo moeilijk, dus daar koop ik dan ook regelmatig producten van dit merk. Hun lakjes zijn kwalitatief best goed, en ze kosten eigenlijk erg weinig! Dit zijn de lakjes die ik er van heb. Deze nagellakjes hebben meestal geen echte namen:


-      Flormar Matte – Blue

-      Flormar 4-in-1 Complete Care


-      Flormar – Blue


Ook de lakjes van NYC vind ik erg fijn. Ik vind NYC eigenlijk een erg leuk budgetmerk waar veel te weinig over gesproken wordt! Bij deze laat ik jullie enkele lakjes zien.


-      NYC – Raindrop


-      NYC – Frozen Silver

-      NYC – Black Striper

-      NYC – Classy GlassyP2 is een merk dat ik eigenlijk enkel in Duitsland tegen kom. Ik vind het een top budget merk en ben altijd op zoek naar nieuwe spulletjes om uit te proberen. Ik vind hun nagellak erg fijn en kwalitatief zijn ze ook echt prima. Dit zijn de lakjes die ik er van heb:
-      P2 Holo Top Coat

-      P2 Quick Dry DropsSinds ik bij Rituals werk, draag ik eigenlijk enkel hun nagellak. Of dat wil zeggen, kleuren die in hun assortiment zitten. Zo lijkt Neon Fest van Rimmel erg op een lakje van Rituals en die draag ik bijna continu. Toch heb ik ook zelf enkele lakjes in mijn bezit die wel van Rituals zijn. De eerste twee zitten nog in het assortiment, net zoals de base en top coat. Het derde lakje is niet langer te verkrijgen.-      Rituals – Ambitious Amethyst

-      Rituals – Top & Base CoatDit setje van vijf lakjes kocht ik eens bij Big Bazar. Ze zijn van Playboy en de set kreeg de naam ‘Five Shades Of Grey’. Ik heb deze nog niet allemaal uitgeprobeerd omdat ik het toch voornamelijk winterkleurtjes vind. Ze kregen ook allemaal een aparte naam, dat vind ik wel een erg leuk detail!

-      Playboy – Susanah


-      Playboy – Elena

-      Playboy – Leila

-      Playboy - IzabellaHet merk waar ik het meeste lakjes van heb is zeker Essence. Ik heb zelfs een onderverdeling in drie foto’s moeten maken om ze allemaal te kunnen laten zien. Laat ik er dus maar snel aan beginnen-      Essence Pro White Glow

-      Essence Hello Autum LE – Charlie Seen In Green


De lakjes die je hier ziet zijn allemaal uit speciale collectie en velen daarvan zijn al aan bod gekomen in een artikel. Ik zet ze hier nog even allemaal op een rijtje:

-      Essence Arriba LE – Chica Bonita


-      Essence The Nudes – Cupcake Topping

-      Essence The Pastels – Sparkles In A BottleAls eerste zie je een tool van Essence. Het is een magneetje die je nagellak een speciaal effect geeft. Daarnaast zie je een combinatie die voor een crackle nail art zorgt. Deze lakjes kocht ik al erg lang geleden en gebruik ik nu veel te weinig… Op het einde zie je nog het Come To Town setje.

-      Essence Nail Art Magnete

-      Essence Nail Art – Hex Hex

-      Essence Nail Art Cracking Top Coat – Crack Me Blue

-      Essence Nail Art Cracking Base Coat – Champagne

 

 Three Is A Crowd 
 

Hier ga ik over op het combineren van merken in foto’s. In de categorie ‘Three Is A Crowd’ laat ik jullie alle merken zien waarvan ik precies drie lakjes heb. Ik begin met BE Creative, The Body Shop & Clinique.-      Clinique – Pink

-      Clinique – Silver

-      Clinique - BordeauxVan B Fun Cosmetics heb ik ook drie lakjes, waarvan ik er jullie nog maar eentje heb laten zien. Deze heb ik gekocht bij Big Bazar. Yves Rocher is nog zo’n merk waar ik exact drie lakjes van heb en daar ben ik overigens zeer tevreden over.

-      B Fun – Gold Glitter

-      B Fun – Gold


 Party For Two Op deze ene foto staan alle lakjes waarvan ik er twee in mijn bezit heb. Links zie je O.P.I., daarnaast Miss Sporty. Rimmel volgt dit rijtje, maar ondertussen heb ik hier al vier lakjes van. De foto’s voor dit artikel waren toen al genomen en de twee nieuwe lakjes komen zeker nog aan bod in de Friday Nails. Rechts die je ten slotte nog twee lakjes van Sally Hansen.-      Miss Sporty – Blue

-      Miss Sporty – Green


Ridin' Solo 

En als laatste heb ik voor jullie nog alle lakjes waarvan ik er slechts ééntje heb op foto gezet. Het zijn er eigenlijk veel minder dan ik dacht. Ik schrok er van hoeveel lakjes ik van bepaalde merken heb en ik dacht dat ik veel meer einzelgängers in mijn collectie had. Laat ik ze snel even overlopen:
-      Ciaté Denim Manicure – Reggata

-      Astor – Orange

-      Inglot – 955


-      Une – C14

Ziezo, dat waren al mijn nagellakjes! Het heeft me toch best wat tijd gekost om dit allemaal in een artikel te gieten, maar zo heb ik zelf ook wel een mooi overzicht! 


Laten jullie me nog even weten van welk lakje jullie zeker een apart artikel willen zien in de Friday Nails? En wat is jouw favoriete merk nagellak?

Liefs,


Julie


10 opmerkingen:

 1. Wauw mooie nagellak stash en er zitten hele mooie kleuren en merken tussen. Leuk dat je dit deelt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het was een hele klus, maar ik vond het wel leuk om te maken! :-)

   Verwijderen
 2. Bleu ocean zou ik leuk vinden om in een friday artikel terug te zien!
  Mooie collectie heb je .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je die van Yves Rocher bedoelt, die heb ik al gedaan! ;-)
   Kijk snel op deze link: http://www.verodoesthis.be/2015/05/julie-friday-nails-31-ocean-blue.html

   Verwijderen
 3. Erg mooie collectie heb je! Leuke merken en mooie kleurtjes! Nice :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie collectie met allemaal verschillende kleuren. Die hartjes nagellak van So Me vind ik echt verschrikkelijk, zo stroperig. Bij jou niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Bianca! Ja inderdaad, hij is nogal jelly-achtig van structuur en duurt héél lang om te drogen! :-)

   Verwijderen
 5. Leuk artikel! Je hebt best een grote stash en ook lekker gevarieerd met merken en kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen