vrijdag 25 september 2015

Julie | Friday Nails #52 – Snow White With A Gun

http://www.verodoesthis.be/2015/08/julie-friday-nails-52-snow-white-with.html

Essence is het merk dat het beste vertegenwoordigd is in mijn nagellak stash, zoals jullie enkele weken geleden hier hebben kunnen zien. Toch kocht ik er onlangs nog een lakje van bij! Ik zag dit lakje uit de The Nudes collectie voor €0.50 in een salesbak bij Kruidvat en daar kon ik het niet voor laten. Met het oog op de Friday Nails natuurlijk, maar ook omdat Rituals drie nieuwe winterkleuren in zijn assortiment heeft voor de winter. Een donkere violetkleur, een duo chroom groene kleur en een witte lak met shimmer die toch matte wordt als hij droog is. Ik vond dit lakje van Essence heel hard op die laatste lijken en vond dit het proberen waard. De naam van dit lakje is ‘Walk On The White Side’, maar die naam vond ik niet echt spannend. Kijken jullie mee naar dit kleurtje?Het kwastje ziet er net zoals bij andere lakjes prima uit. Voor mij persoonlijk lakken deze erg fijn. Ik voel mezelf in herhaling vallen, maar dat komt vast omdat er de voorbije weken meerdere lakjes van Essence de revue gepasseerd zijn. Qua budget merk verkies ik sowieso de nagellak van Essence boven die van Catrice. Prijs kwaliteit zijn deze dik in orde en ik vind dat bij Catrice wat minder het geval. Zelfs één laag van deze erg lichte kleur doet het niet slecht op mijn nagels. Ik moet bekennen dat ik altijd de eerste ben om te roepen dat ik geen fan ben van witte nagellak. Bij anderen vind ik het soms nog wel cool, bij mezelf krijg ik gewoon het gevoel dat ik met type-ex aan het knoeien ben geweest. Deze is echter anders, omdat deze een speciaal glanzende finish heeft met subtiele shimmers in de lak.Twee laagjes dekken eigenlijk perfect. Al krijg ik op deze foto het idee dat je de tips van mijn nagels nog kan zien. In het echt vond ik dit eigenlijk niet opvallen. Omdat deze lak zo hard lijkt op het nieuwe kleurtje Matte White van Rituals heb ik deze dan ook een week kunnen dragen om te werken. Ondanks dat deze niet matte is, kan ik er natuurlijk altijd een glanzende top coat over aangebracht hebben. En voor €0.50 vond ik dit een leuk lakje om eens uit te proberen. Uiteraard heb ik de randjes wel netjes bijgewerkt voor ik effectief buiten kwam met dit lakje! ;-)
Na zeven dagen dragen, waarvan ik er vier gewerkt heb, zien mijn nagels er nog zo uit. Ik moet zeggen dat dit een behoorlijk goed resultaat is voor een lakje van een goedkoop merk. Zo zie je maar dat je niet per se iets duurs moet kopen om kwaliteit te hebben. Natuurlijk droeg ik er ook een base coat onder en een top coat over, maar dat doe ik altijd. Ik vind dit zeker een fijn lakje en leuk om eens mee af te wisselen met dat eeuwige roze. Volgens mij trekt dit ook meer de aandacht. Hoe dan ook kan ik je het lakje aanraden, al weet ik niet of het nog verkrijgbaar is. Mocht je het ook in een salesbak vinden: zeker kopen!

Wat vinden jullie van witte nagellak in het algemeen? En wat is jullie mening over dit lakje van Essence? Laat het me zeker weten in een reactie!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten