vrijdag 18 september 2015

Julie | Friday Nails #51 – Yellow Daisy Days

http://www.verodoesthis.be/2015/08/julie-friday-nails-51-yellow-daisy-days.html

Naar goede gewoonte heb ik deze vrijdag om 15u weer een nagellakje voor jullie in deze Friday Nails. Ik ben dol op de Rimmel by Rita Ora collectie en liet jullie eerder al ‘Neon Fest’ en ‘Port-a-loo-blue’ zien. Onlangs kocht ik nog twee nieuwe lakjes uit deze collectie omdat ik ze niet kon weerstaan. ‘450 Daisy Days” is er daar eentje van. Ik heb denk ik nog nooit echt gele nagellak gedragen. Een tijd terug liet ik jullie een geel lakje van The Body Shop zien, genaamd ‘A Sunny Affair’, maar deze heb ik nog nooit voor een weekje gedragen. Ook deze Daisy Days heb ik enkel voor de foto’s opgedaan, maar het is zo’n zomers kleurtje dat ik het gewoon moest hebben. Kijken jullie mee?Het kwastje van deze lakjes vind ik erg prettig werken. Bovendien is het zo leuk om een vrolijke bloemetjes dop in je handen te hebben. Qua vormgeving vind ik deze lijn echt geweldig! Ook de handtekening van Rita Ora geeft het lakje een exclusieve uitstraling. Het doet me denken aan de Viva Glam series van MAC! Je moet je kwastje wel even goed afstrijken want er zit vrij veel product op als je hem uit de vloeistof haalt.Zoals je duidelijk kan zien is één laagje van deze nagellak dik onvoldoende. Toch vind ik de dekking niet slecht, omdat het zo’n lichte kleur betreft. Het had natuurlijk heel fijn geweest mocht hij wel in één laag dekken, maar dat had ik er niet echt bij verwacht. Je kan zo ook al wel zien dat je met twee laagjes perfect kan dekken en dat doe ik toch altijd sowieso al, dus dat is fijn.
En de foto hierboven bewijst mijn eerder standpunt! Twee lagen van dit lakje zorgen voor een perfecte dekking. Overigens moet ik benadrukken dat ik dit soort borsteltje erg fijn vind om te lakken. Ik heb geen randjes bijgewerkt en heb dus nergens echt geknoeid. Voor mij wil dat al behoorlijk wat zeggen. Het kleurtje vind ik erg mooi! Het is een typische zomerkleur die me meteen in vakantiestemming brengt. Het zou wel eens kunnen dat ik deze effectief ga dragen op vakantie. Vroeger sprak de kleur geel me helemaal niet aan, tegenwoordig ben ik ze meer en meer gaan appreciëren. Gele kleding staat me nog steeds niet, maar met de nagellak kom ik goed weg! De lakjes kosten slechts €3.99 per stuk en zijn super goed van kwaliteit!Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie ook een lakje van de Rita Ora collectie gekocht? Laat het me zeker weten in een reactie!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind hem super mooi, het lijkt me een gave kleur voor pasen ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik denk dat je er dan ook wel coole nailarts mee kan maken Iris! :-)

      Verwijderen