vrijdag 11 september 2015

Julie | Friday Nails #50 – Karl Says Très Chique

http://www.verodoesthis.be/2015/08/julie-friday-nails-50-karl-says-tres.html

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit lakje al een tijdje in huis heb, maar nog nooit gedragen had. Het lakje zit volgens mij niet meer in de collectie van Catrice, aangezien het in zo’n zakje van €15 euro zat met ‘leaving products’. Het is een oudroze kleurtje en dat is de laatste tijd echt ongekend populair. Ik vind zulke kleuren ook wel mooi en omdat het zo subtiel is kan het voor iedere gelegenheid. Over het algemeen ben ik vaak niet zo’n fan van nagellakjes van Catrice, ik ben benieuwd of deze daar verandering in kan brengen… Lees snel verder voor het antwoord op deze vraag!Zoals je kan zien is het een vrij breed borsteltje. Ik vind zoiets niet vervelend, behalve als ik mijn teennagels van een kleurtje wil voorzien. Wat me ook opvalt, is dat het aan de zijkant een beetje schuin afgesneden is aan één kant. Voor mij hoeft dit niet per se want het verschil is zo miniem dat je er weinig voordeel aan hebt. Bovendien komt dit op mij altijd een beetje over als een productiefout, al is dit wellicht niet het geval!Het lakje kreeg de naam ‘Karl Says Très Chique’ en dat gaat natuurlijk over Karl Lagerfeld. Niet alleen hij vindt dit lakje volgens mij erg chique, want ook ik ben fan van deze kleur. Mocht het een lipstick zijn, zou ik het een everyday kleurtje noemen. Dit lakje past volgens mij bij iedereen en het staat zo mooi en verzorgd om je nagels hiermee te lakken. De dekking na één laag is eigenlijk verbluffend voor zo’n licht kleurtje en dat valt me positief mee van Catrice!
Een tweede laag doet nog meer wonderen voor dit prachtexemplaar. De kleur is intens dekkend en de glans is super sterk aanwezig. Zoals je kan zien, heb ik ook haast niet gemorst met mijn lak en dat wil al best veel zeggen. Het kwastje is dus toch wel handiger dan ik op het eerste zicht kon vermoeden. Ik heb nergens echt foutjes moeten wegwerken voor ik foto’s ging schieten voor dit artikel. Het kleurtje overtuigd me meteen, al weet ik niet hoe het zit met de houdbaarheid. Ik haalde de lak er namelijk meteen terug af en daar zou ook wel eens het schoentje kunnen wringen. Mijn negatieve gevoelens bij Catrice lakjes zijn vaak terug te brengen naar de houdbaarheid… Dit heb ik dus niet kunnen testen en daar durf ik me dan ook niet over uitspreken. Verder vind ik dit een erg prettig en mooi lakje en ben ik er erg blij mee!


Wat vinden jullie van dit kleurtje? En wat is jullie ervaring met lakjes van Catrice? Ben je pro of eerder contra? Laat het me zeker weten, ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

  1. Sommige lakjes van Catrice vind ik fijn, en sommigen niet . Vooral die met glitters blijven langer zitten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleur zeg! Ik vind zelf de lakjes van Catrice een beetje hit and miss; sommige kleuren die ik heb zijn geweldig en anderen vind ik niet zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen