vrijdag 4 september 2015

Julie | Friday Nails #49 – #SecretPoolParty

http://www.verodoesthis.be/2015/08/julie-friday-nails-49-secretpoolparty.html

Het lijkt wel of ik het hele schab aan Essence lakjes gekocht heb de laatste tijd. De voorbije weken kwam er bijna elke keer een lakje van dit merk aan bod in de Friday Nails. Deze keer opnieuw een kleurtje uit een Limited Edition collectie, al denk ik wel dat deze nergens meer te krijgen is. Ik kocht ’02 Too Pool For School’ uit de #SecretParty collectie nog in een salesbak bij Kruidvat. Hij was dus goedkoper en misschien hier of daar nog te verkrijgen. Benieuwd naar dit zomerse kleurtje? Lees dan snel verder!Naar goede gewoonte ziet ook dit borsteltje er prima uit. Ik vind het toch best wel knap dat zo een goedkoop merk er in slaagt om kwaliteit te leveren. Misschien blijft deze nagellak dan wel geen 7 dagen mooi zitten, hij lakt erg fijn en het borsteltje ligt prima in de hand. Ik vind ook dat Essence steeds vaker mooie kleurtjes nagellak heeft in de Limited Editions. Zeker als ik deze dan in een salesbak tegenkom, kan ik ze echt niet laten liggen.Wat een mooie dekking bij één laagje! Op foto is het niet helemaal duidelijk, maar op sommige nagels was een tweede laag toch wel nodig om hem helemaal te doen dekken. Toch vind ik dit resultaat zeker niet slecht voor een eerste laag. Ik vind de kleur ook echt geweldig! Hemelsblauw is zo’n typisch zomers kleurtje dat ik er echt vrolijk van kan worden. 
Ik vind dat dit lakje ook een prachtige glans heeft van zichzelf. Het lijken wel gelnagels, en hoewel Essence dit ook in zijn assortiment heeft, is dat geen belofte van dit zwembadblauw lakje. Twee laagjes dekken perfect en mocht je er nog een top coat overheen zetten, denk ik dat je toch wel enkel dagen met mooie nagels kan rondlopen. Ik vind zulke kleurtjes helemaal geweldig en hou dan weer niet zo van klassiek rood.


Voor mij is dit lakje dik geslaagd en ik ben dan ook blij dat ik het nog aan een zacht prijsje heb kunnen scoren. Hebben jullie iets gekocht uit de #SecretParty collectie? En wat vinden jullie van dit kleurtje? Laat jezelf gerust horen in een comment!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: