zaterdag 1 augustus 2015

Studentenverhalen | Heten Tony


Ik studeer nu ondertussen al vier jaar en heb al verscheidene dingen meegemaakt. Aangezien Vero does this oorspronkelijk vooral bedoeld was om het leven van een Belgisch studentje te laten zien, vond ik dat het tijd werd om eens wat leuke verhalen met jullie te delen tussendoor. Aan dit verhaal moest ik denken toen ik daarstraks in de winkel een flesje Tabasco zag staan. Tabasco staat voor mij gelijk aan Leuven en Heten Tony. Of hoe een avondje rondsurfen, leidde tot een gezellig avondje op kot. 


Vraag mij geen concrete datum van dit verhaal want dat moet ik jullie helaas schuldig blijven. Wat ik wel nog weet is dat het dateert van mijn tweede jaar in Leuven. Ik wist toen al dat er waarschijnlijk geen derde jaar ging volgen en dus probeerde ik er nog maar het beste van te maken. Ik ging wat meer uit, sprak wat vaker af met vriendinnen maar ddat ging natuurlijk ook niet elke avond. Dus op een zeker avond zat ik maar wat te surfen op Facebook, tussendoor was ik waarschijnlijk nog met duizend andere dingen bezig maar ineens viel mijn oog op een reclame van Heten Tony. Je kon meedoen met een wedstrijd en dan zou hij op jou kot langskomen. Met zes pizza's! 

Een beetje een anti-climax misschien voor diegenen die er wat anders van dachten maar dit was een wedstrijd van Tabasco. Ze zouden jou en enkele vrienden een hete avond op kot bestellen en het enige wat je moest doen als je 'gewonnen' had, was een flesje Tabasco kopen en vrienden uitnodigen. Zo gezegd, zo gedaan en ik begon meteen wat rond te smsen. Mijn vriendengroep in Leuven was niet bepaald heel uitgebreid en helaas konden ook niet zoveel mensen. Dus toen het zover was en ik te horen kreeg dat Heten Tony er direct aankwam, besloot ik bij twee kotgenoten maar op hun deur te gaan kloppen. Wie heeft er nu geen zin in pizza? 

Laure en ik gingen ondertussen nog gezellig op de foto met Tony (die echt wel heet was ;) ) en daarna verplaatsen we ons met de zes pizza's naar de keuken. Boudewijn en Cas waren ondertussen de geur gevolgd en kwamen erbij met een flesje cava. Op z'n studentikoos dronken we die uit de eerste de beste glazen die we konden vinden en werd het een super gezellige avond. Lang geleden dat ik er nog aan gedacht heb maar het was zeker een avond om te nooit meer te vergeten. Soms heb ik echt wel eens geluk als het om wedstrijden winnen gaat. ;) Jammer genoeg doet Heten Tony zijn toer niet in Vorselaar anders waagde ik nog wel eens m'n kans! 

Als jullie willen, kan ik nog wel eens in m'n geheugen graven naar leuke verhalen uit Leuven of Vorselaar. Als het kortere verhalen zijn, kan ik er meerdere in 1 artikel steken. 
Laat maar weten wat je er van vond! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten