donderdag 27 augustus 2015

Off the radar

Met mijn in mijn hart besef ik dat ik de afgelopen week de slechste blogger in de geschiedenis der blogs ben geweest. Om eerlijk te zijn, voel ik het nu even gewoon niet. Ik ben moe, ik slaap slecht en ik weet soms gewoon niet wat ik met mezelf moet aanvangen. Momenteel ben ik al bezig met stage waardoor ik ook gewoon doodop thuis kom. Raar maar waar. Foto's genoeg voor bij artikels maar de fut en motivatie om te schrijven is er eigenlijk gewoon niet. Het leek me daarom ook het beste om jullie hier even van op de hoogte te brengen. Ik neem eventjes een korte break en als ik voel dat ik wil schrijven, zal ik dit doen. 

Ik zie jullie dus weldra weer maar nu eventjes tijd voor mezelf :)

Veel liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Groot gelijk! Soms zit het er gewoon eventjes niet in :-) Veel succes met je stage!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niets van aantrekken! Het is jouw blog en je doet ermee wat je wilt! Ik heb tijdens de zomer ook veel minder geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen